OČAJNA OKSANA:

'Udario si mene, a potom i Luciju dok je bila u mojim rukama!'

21.07.2010 u 19:15

Bionic
Reading

Internetski portal Radio Online objavio je šestu snimku na kojoj se jasno čuje kako 40-godišnja pjevačica govori poludjelom Melu Gibsonu da ju je udario i da treba potražiti profesionalnu pomoć

U javnosti je osvanula još jedna audiosnimka žestoke svađe Mela Gibsona i njegove bivše djevojke, ruske pjevačice Oksane Grigorieve. Internetski portal Radio Online objavio je šestu snimku na kojoj se jasno čuje kako 40-godišnja pjevačica govori 54-godišnjem glumcu da ju je udario dok je u rukama držala njihovu tada dvomjesečnu kćer Luciju. Također se čuje kako redatelj i glumac izvan svake kontrole psuje, vrijeđa Oksanu i prijeti joj smrću.

'Udario si mene, a potom i Luciju dok je bila u mojim rukama. Mel, ti gubiš razum i potrebna ti je profesionalna pomoć. Nećeš dobiti ovo dijete. Mel, ti si nestabilan. Ne možeš odgajati dijete s takvim simptomima, ponašaš se kao luđak, već mjesecima', obraća se Oksana poludjelom Melu.

Zbog toga, i zato što je fizički nasrnuo na Oksanu i pritom je dobro izudarao po licu, pjevačica je odlučila tužiti svog bivšeg i od suda zatražiti da mu se onemogući pristup njoj i njihovoj danas osmomjesečnoj kćeri. Gibson je trenutno u New Yorku gdje snima svoj novi film 'The Beaver', ali to su vjerojatno zadnji trzaji prije konačnog kraha njegove filmske karijere.