LJEPOTICA SA STILOM

Učite od nje kako se nose hit-čizme sezone

19.11.2015 u 14:18

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Čizme iznad koljena nikad nisu bile popularnije kao ove sezone, a nisu im odoljele ni slavne trendseterice, kao ni obične djevojke na gradskim ulicama. No plavokosa ljepotica Gigi Hadid toliko ih voli da je svoju omiljenu obuću, tenisice, zamijenila hit-čizmama od brušene kože

It cura današnjice, koja je u kratkom periodu pokorila modni svijet, privatno se odijeva jako jednostavno, a najviše od svega cijeni udobnost. Stoga se 20-godišnju manekenku najčešće može vidjeti u tenisicama, kojih ima popriličan broj, a sjajno ih kombinira s haljinama i suknjama. S hladnijim danima Gigi je odbacila tenisice i pronašla novu omiljenu obuću - visoke čizme od brušene kože s potpisom Stuarta Weitzmana u crnoj i bež nijansi te ravnih potplata.

Hit-čizme dosegle su zvjezdani status upravo zahvaljujući Weitzmanu, a on je još 2013. izbacio modele Lowland i Highland. Model Lowland s ravnim potplatima najpoželjniji je ove sezone, a osim prekrasne Gigi, obožavaju ga Karlie Kloss, Jessica Alba i Kate Bosworth, kao i žene diljem svijeta.

Inspiraciju za hit-čizme slavni je dizajner pronašao u jednom od najpopularnijih filmova iz 1990. - 'Zgodnoj ženi'.

'Znao sam da ću stvoriti neodoljive čizme uspijem li taj look s ugla pretvoriti u look koji će žene poželjeti nositi. Hvala ti, Julia', rekao je Weitzmann.

Omiljene čizme koje još više ističu njezine duge noge Gigi najčešće nosi na uske traperice i jednostavne veste, a to je definitivno look koji treba kopirati.
 
Vodite računa o tome da čizme iznad koljena nikako ne idu dobro uz upadljive šarene uzorke i printove. Osim toga, odlična su alternativa hlačama u hladnijim mjesecima jer griju, pa ih nosite uz suknje midi dužine koje savršeno utjelovljuju estetiku trendi 70-ih.