KOSA KAO UKRAS

Poznate Hrvatice zablistale s najtrendi frizurama ove jeseni

11.10.2018 u 14:10

Bionic
Reading

Njegovana i mirisna kosa oblikovana u trendi frizuru savršen je dodatak bez kojeg svaki stajling, koliko god da je trendi i po posljednjoj modi, pada u vodu

Poznate Hrvatice, među kojima Iva Jerković, Antonija Stupar Jurkin, Korana Gvozdić, Lidija Lešić i Lea Mijatović, nisu propustile ekskluzivno predstavljanje linije za ljepotu kose Kérastase Elixir Ultime.

Za ovaj su se događaj pomno dotjerale, pa se tako TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin za tu prigodu odlučila za haljinu s uzorkom vječitih točkica koje nikad neće izaći iz mode, dok je Iva Jerković kombinirala majicu talijanskog brenda Gucci s trendi trapericama trapez nogavica. Korana Gvozdić, zaštitno lice ove kampanje, ovoga je pak puta igrala na sigurno: all black minimalizam.

Večernji look lijepo su zaokružile trendi frizurama i diskretnim make upom.

  • +13
Poznati na predstavljanju linije za ljepotu kose Kérastase Elixir Ultime Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ove su slavne uzvanice među prvima imale priliku isprobati novi Elixir Ultime, obogaćen spojem dragocjenih ulja kamelije i marule, te uživati u prekrasnoj i blistavoj kosi očaravajućeg mirisa.

'Najljepši ukras svake žene je njena kosa, a nekim damama ona je mnogo više od toga. Kosa je najčešće prva stvar koju netko primijeti na nama, posebno ako je lijepa i njegovana. Kérastase je u sklopu renovacije linije Elixir Ultime proizvode obogatio uljima kamelije i marule, koji će sve tipove kose - od tanke i beživotne do one kovrčave - pretvoriti u sjajne, zdrave i njegovane osobne karte žena. Zrcalno sjajna kosa prekrasnog mirisa novi je imperativ u njezi kose, koja nikada nije izgledala ljepše i privlačnije nego danas', izjavila je Ana Androšević, L’Oréalova stručna edukatorica za Kérastase.