VJEČNI KLASIK

U Zaru je stigao prvi baloner sezone i ne može biti spektakularniji

01.02.2023 u 14:00

Bionic
Reading

Gotovo sedam desetljeća, baloneri uspješno odolijevaju nametnutim modnim trendovima, stoga ne čudi činjenica da s približavanjem proljetnim mjesecima redovito krase police trgovina

Uz komade poput bijele košulje ili male crne haljine, na popisu modnih klasika redovito se nalazi i baloner. Ovaj model jakne, koji brojne dame obožavaju nositi u prijelaznom razdoblju, kroz godine je doživio brojne inačice, a najpopularnijim verzijama iz sezone u sezonu slove one u bež tonovima, po uzoru na kultne modele s potpisom britanskoga Burberryja.

Da će baloneri i ove godine sloviti za must-have jaknu u proljetnim mjesecima, svojim asortimanom jasno su dali do znanja brojni brendovi, uključujući španjolsku Zaru.

Omiljeni high street brend iz grupacije Inditex u svoju bogatu ponudu uvrstio je posebnu verziju ovog modnog klasika koja će u narednim tjednima nesumnjivo osvojiti brojne ljubiteljice mode.

Duboke bež boje i klasične dužine midi, Zarin prvi baloner sezone ima rukave koji su ukrašeni omčama na zapešćima i vrlo veliki rever u najčišćem klasičnom detektivskom stilu. Klasik koji uvijek zaslužuje mjesto u ormaru i u prodaji po cijeni od 602 kune.

Tu je i tipični detalj dvorednog kopčanja, uz remen oko struka koji pomaže u kreiranju laskave siluete i prilagodbi različitim kombinacijama.