S POTPISOM ZARE

Udobna i nosiva od jutra do mraka: Je li ovo najljepša pletena haljina sezone?

27.01.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Sezonska sniženja gotovo da su nestala, a brojnim damama omiljeni high street brend svoje police već naveliko puni novim, uzbudljivim komadima. Jedan od njih ova je haljina koja je netom nakon lansiranja zaintrigirala fashionistice

Unazad nekoliko sezona, ženstvene haljine od pletiva omiljen su komad u garderobi mnogih zaljubljenica u modu. Nekad veliki hit u 90-ima, pletene haljine su se vratile na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu.

Mekane pointelle tkanine, koja se koristi u izradi brojnih odjevnih komada namijenjenih hladnoj sezoni, Zara je u svojoj aktualnoj ponudi predstavila verziju koja posjeduje sve predispozicije za postajanje novim omiljenim komadom u ormaru.

Nezina pastelno lila boja čini ju iznimno lakom za kombiniranje što ju, uz udoban materijal, čini totalnim pogotkom.

Osim toga, njezina laskava dužina midi s dugim puf rukavima djeluju bajkovito, a tu je i podstava nalik kermastoj, slip haljini , što ju čini posebno elegantnom.

Ovaj efektan komad iz Zarine 'Limited Edition' kolekcije u prodaji se nalazi po cijeni od 50 EUR i dostupan je dvije veličine, XS-S i M-L, te se prognozira da će sa polica brenda iz grupacije Inditex nestati velikom brzinom.

  • +19
Najljepše slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo