POVRATAK SA STILOM

U vrućim hlačicama i prozirnoj haljini: Rihanna ukrala svu pozornost na bratovom rođendanu

27.04.2019 u 17:55

Bionic
Reading

Slavna i višestruko talentirana Rihanna odlučila je nakratko posjetiti rodni otok Barbados kako bi nazočila proslavi rođendana brata Rorreyja u krugu obitelji i bliskih prijatelja

Kao prava zvijezda zabave, Rihanna je na rođendan brata Rorreyja održanom u klubu Jamestown Bar stigla posljednja svojim izdanjem osiguravši neupitno isticanje u mnoštvu.

Poput mnogobrojnih dama u svijetu slavnih, ni ikona stila Rihanna ove sezone ne može odoljeti trendu neonskih boja što je potvrdila slavljeničkim izdanjem fokusiravši se na komade u efektnim, zelenim tonovima.

  • +5
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz prigodan make-up i mnoštvo skupocjenog nakita ukrašenog zelenim smaragdima, Rihanna je stilizirala zavodljivu kombinaciju od vrućih traper hlačica s dugom haljinom koja je, zahvaljujući prozirnoj tkanini, otkrivala nošenje svjetlucajućeg, gornjeg dijela bikinija.

Spomenutu haljinu od tankog pletiva koju je Rihanna nosila u formi majice djelo je popularnog francuskog brenda Jacquemus čije komade, poput brojnih slavnih trendseterica, u posljednje vrijeme često nosi, a u prodaji se nalazi po cijeni od 3500 kuna.

Nakon uloge u Bessonovom filmu 'Valerian' i ženskom spin-offu filma 'Oceanovih 11', Rihanna je ponovno pokazala svoj glumački talent, ovoga puta u filmskom mjuziklu 'Guava Island' gdje glumi uz bok nagrađivanom glumcu i glazbeniku Donaldu Gloveru. Spomenuti film odnedavno se može pogledati na streaming servisu Amazon Prime, a sudeći po Rihanninim brojnim okupacijama koje se mahom ne tiču glazbe, njezini fanovi još će morati pričekati na novi studijski album.