U TOP FORMI

U sportskom izdanju od glave do pete: Jessica Alba ne propušta tjelovježbu

20.04.2020 u 14:19

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba se baš poput svojih slavnih kolega pridržava preporučenih mjera kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, pa tek u rijetkim trenucima izlazi iz svojeg doma u Los Angelesu

Zvijezda 'Sin Cityja' dobro je poznata i po svom zdravom načinu života koji uključuje redovitu tjelovježbu i izbalansiranu prehranu.

Slavna brineta koja sa suprugom Cashom Warrenom ima troje djece, može se pohvaliti mladolikim licem i vitkom figurom koju održava vježbanjem i plesom što je nedavno pokazala i na sve popularnijoj društvenoj mreži TikTok.

  • +8
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako će 28. travnja proslaviti 39 godina, Jessica se nije puno promijenila u odnosu na vrijeme kad je tek tražila svoje mjesto u Hollywoodu.

Tajna njezine ljepote je naravno i u redovitoj tjelovježbi i kretanju pa nije promaknula fotografima kad se uputila u šetnju s kćerkicom Haven.

Jessica se za ovu prigodu odjenula od glave do pete u sportskom stilu, a i ona i kćer Haven su nosile i zaštitne maske.

Glumica i poduzetnica nosila je tamnoplavu majicu s detaljima u svijetloplavoj i odgovarajuće tajice, a kad je kalifornijsko sunce jače ugrijalo, skinula se u sportski top. Kosu je podignula u punđu, a na nogama je nosila tenisice.

Kako bi što bolje iskoristila ovu šetnju, Jessica je na nogama imala utege kako bi šetnja bila što više učinkovita.

Glumica često u intervjuima ističe kako joj je obitelj na prvom mjestu.

'Stalno se trudim biti bolja majka. Puno sam toga naučila što sad pokušavam primijeniti u poslovanju moje kompanije. Imate nove izazove koje morate nekako riješiti. Učite puno toga', objasnila je u jednom ranijem intervjuu slavna glumica koja se s Cashom u braku od 2008. godine.