PROMJENA imidža

U skladu s trendovima: Pippa Middleton ima novu frizuru

13.09.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Pippa Middleton skratila je svoje duge uvojke, a britanski mediji šuškaju da bi ova promjena imidža mogla nagovijestiti to da je mlađa sestra Kate Middleton na životnoj prekretnici i da će postati majka

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, viđena je u šopingu u Londonu, a prva stvar koja upada u oči je njezina nova frizura. 34-godišnja ljepotica je slikana na biciklu odjevena u trendi kariranu košulju i crne traperice, a duga bob frizura lepršala je na vjetru pa ju je mlađa sestra Middleton graciozno začešljala rukom iza uha.

Dugi bob jedna je od najpopularnijih frizura ove godine, za kojom su poludjele slavne trendseterice diljem svijeta. Pippa je u svibnju uplovila u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Jamesom Matthewsom, a čini se kako je novo životno razdoblje odlučila obilježiti i novom trendi frizurom.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S obzirom na to kako žene često važne prekretnice u životu vole obilježiti promjenom frizure, britanski mediji šuškaju da bi to moglo značiti da se mlađoj sestri Middleton ostvarila dugo iščekivana želja - da postane majka.

S obzirom na to da su Kate Middleton i princ William obznanili javnosti da će treći put postati roditelji, izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je da su sestre Middleton poželjele biti trudne u isto vrijeme te da Pippa s novopečenim suprugom nastoji što prije ostvariti to.

  • +31
Vjenčanje Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia