VIJESTI IZ PALAČE

Kate Middleton trudna po treći put!

04.09.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Nije prošlo niti nekoliko dana, otkako su se svi svjetski mediji raspisali kako su princ William i Kate Middleton spremni za novog člana obitelji, a te će se informacije uskoro i obistiniti. Kensingtonška palača na svom je službenom Twitter profilu i službeno objavila kako u kraljevsku obitelj uskoro stiže beba

U samo nekoliko trenutaka, nevjerojatnom brzinom, Internetom se proširila sretna vijest kako će britanska kraljevska obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na službenom Twitter profilu Kensingtonske palače objavljeno je kako će princ William i Kate Middleton, nakon trogodišnjeg princa Georgea i dvogodišnje princeze Charlotte, uskoro ponovno uživati u čarima roditeljstva.

Baš kao i u prve dvije trudnoće, 34-godišnja Kate ima problema s jutarnjim mučninama, stoga je velika vjerojatnost kako je se do daljnjeg baš i neće viđati u javnosti. Upravo zbog mučnina Kate Middleton se nije pojavila u bolnici Hornsey Road Children's Centre u Londonu, gdje je trebala biti prisutna po službenoj dužnosti. 

Zanimljivost vezana uz rođenje trećeg djeteta je i ta da bi beba mogla ući u povijest. Naime, ukoliko se rodi sin, on neće imati prednost za prijestolje pred svojom sestrom Charlotte, zahvaljujući izmjenama u kraljevskim zakonima koji su doneseni nakon vjenčanja Willa i Kate 2011. godine. Sve do tada, muški su potomci uvijek imali prednost pred ženskim, iako su bili i mlađi.

  • +5
Kate Middleton i princ William putovanja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što sada britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje je i informacija je li i sestra lijepe vojvotkinje, Pippa Middleton, koja se nedavno udala, isto tako trudna. Naime, sestre Middleton toliko su jako povezane da su oduvijek željele biti trudne u isto vrijeme.

  • +13
Kate Middleton i princ William s bebom Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Neil Hall

'One već dugo imaju san da budu trudne u isto vrijeme. Dijeliti skupa to iskustvo bit će nevjerojatno', rekao je izvor blizak slavnim sestrama. Budući da je mlađa sestra Pippa ovoga svibnja uplovila u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Jamesom Matthewsom, logičan korak im je zasnivanje obitelji.

  • +29
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia