stižu nasljednici

Sestre Middleton odlučile ostati trudne u isto vrijeme

31.08.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Iako je najpoznatiji bračni bar britanske kraljevske obitelji nakon trogodišnje Charlotte odlučio uzeti pauzu od trudnoće i planiranja novih potomaka, princ William i Kate Middleton sada su, čini se, spremni za novog člana obitelji. Da stvar bude zanimljivija, i Pippa Middleton, sestra lijepe vojvotkinje, planira trudnoću

Maleni George i Charlotte uskoro bi, čini se, mogli dobiti brata ili sestru. Kako stvari stoje, izvori bliski kraljevskoj obitelji kazali su britanskim medijima da su princ William i vojvotkinja Kate Middleton počeli raditi na trećem djetetu.

Iako su donedavno tvrdili kako uzimaju pauzu te će se koncentrirati na svoje dvoje mališana, izgleda kako je pauzi došao kraj i sada su spremni proširiti obitelj.

  • +5
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ovaj podatak javnosti je postao još interesantniji kada se pročulo da i sestra lijepe vojvotkinje Pippa Middleton radi na djetetu.

Sestre Middleton jako su povezane, pa ne čudi to da su i kroz ovu sretnu fazu života odlučile prolaziti zajedno.

'One već dugo imaju san da budu trudne u isto vrijeme. Dijeliti skupa to iskustvo bit će nevjerojatno', rekao je izvor blizak slavnim sestrama.

Budući da je mlađa sestra Pippa ovoga svibnja uplovila u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Jamesom Matthewsom, logičan korak im je zasnivanje obitelji.

  • +31
Vjenčanje Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve savjete oko prve trudnoće i odgoja djeteta dobit će od starije sestre Kate, koja je u tome već iskusna.

'Ona je sjajna tetka Georgeu i Charlotte i djeca se uvijek vesele igranju s njom. Mislim da će biti fantastična majka. Osim toga, Pippa je oduvijek govorila kako bi bilo sjajno kada bi ona i sestra u isto vrijeme bile u blaženom stanju', nastavlja neimenovani izvor te dodaje kako su obje obitelji izuzetno uzbuđene zbog toga.

Ova ideja obiteljima je postala još uzbudljivija kada su odlučili živjeti jedni blizu drugih.

U rujnu se princ William i Kate sele u novu luksuznu palaču, u samoj blizini Pippine i Jamesove rezidencije.

'Dakle možete zamisliti kakva će to biti zabava: zajedničko kupanje bebe, kupovina odjeće, trudnički tečajevi, joga', zaključio je za Us Weekly izvor blizak kraljevskoj obitelji.