CHIC I NA PLAŽI

U potrazi ste za kupaćim kostimom? Evo koje modele obožavaju Francuskinje

15.06.2022 u 18:39

Bionic
Reading

Kad god imamo neke modne dvojbe, možemo se uvijek inspirirati stilom Francuskinja jer osvajaju upečatljivim osjećajem za modu i naizgled nonšalantnim, no uvijek pomno promišljenim odjevnim kombinacijama

Ako ste ovih dana već u mislima na obali mora sunčajući se, naravno uz sve mjere opreza zbog mogućih opeklina, a vaša kolekcija kupaćih kostima pod hitno treba osvježenje, dobra je ideja investirati u bezvremenske komade, kakve iz godine u godinu možete vidjeti i na Francuskoj rivijeri.

Radi se o kostimima koji laskaju figuri, otkrivaju adute, ali i uspješno prikrivaju mane, a Francuskinje se tradicionalno drže nekoliko klasičnih krojeva i uzoraka.

Pa ako ste ljubiteljica francuskog chica, nećete pogriješiti takvim modelima jer su bezvremenskog stila.

Bikiniji visokog struka, šarmantne točkice ili elegantni jednodijelni kupaći kostimi samo su neki od najomiljenijih modela koje obožavaju francuske ikone stila, a koje bi bez sumnje odobrila i Brigitte Bardot.

CHARLOTTE CASIRAGHI

Za lijepu unuku Grace Kelly ljeto je već počelo: Pokazala fit figuru u kupaćem kostimu koji nikad ne izlazi iz mode

Pogledaj galeriju

Kad su u pitanju kupaći kostimi, Francuskinje ne kompliciraju i biraju dizajn koji nije trendovski, već klasičan. Budući da ne nosimo baš često kupaće kostime, zbog toga se isplati investirati u model na koji možete uvijek možete računati.

  • +13
Bikini visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Udobni krojevi, visokokvalitetne tkanine i minimalistički krojevi ključne su riječi koje karakteriziraju najomiljenije odabire kupaćih kostima stajliš Francuskinja.

Zavirite li u trgovine francuskih brendova poput Rouje Paris ili Sezane, odmah ćete vidjeti da se uvijek oslanjaju na klasične bikinije.

Francuskinje se uvijek oslanjaju na ovih 5 modela:

Gaćice visokog struka

Francuskinje uvijek biraju krojeve u kojima se dobro osjećaju, a to se odnosi i na donji dio kupaćeg kostima - gaćice visokog struka, jer su udobne i prikrivaju sve što trebaju prikriti.

Strukturirane tkanine

Ovakve tkanine daju posebnost svakom kupaćem kostimu, ma koliko bio minimalistički. Rebraste, naborane ili s neobičnim uzorkom: strukturirane tkanine izgledaju vrijedno i pružaju dodatnu dozu francuskog šika.

Jednodijelni kupaći kostimi

Francuskinje obožavaju jednodijelne kupaće kostime. Izgledaju super trendi i u kombinaciji s kratkim hlačama i oversized košuljom, pa su itekako isplativa investicija.

Klasični uzorci

Cvjetni motivi, pruge, točkice ili tzv. vichy ili gingham ono su što Francuskinje najradije biraju, a njihova je prednost to što ne izlaze iz mode.

Upečatljive boje

Osim običnih crnih kupaćih kostima, Francuskinje rado biraju varijante plave, crvene, žute ili zelene boje. Takve jake nijanse podižu raspoloženje i privlače poglede.