NAGLASILA FIGURU

Savršene za ljeto: Lijepa Lejla Filipović ne izlazi iz haljina koje joj sjajno pristaju

15.06.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Lejla Filipović velika je ljubiteljica ženstvenih modnih kombinacija, a ljeti je najčešće možemo vidjeti u lepršavim haljinama koji ističu njezinu besprijekornu figuru

Bivša Miss Hrvatske i u četrdesetima se može pohvaliti zavidnom linijom koju je dodatno istaknula u omiljenom komadu mnogih zaljubljenica u modu - bijeloj haljini.

Haljine su ljeti itekako poželjan odjevni predmet, osobito u bijeloj boji, pa smo nedavno tako mogli vidjeti lijepu glumicu Blake Lively upravo u bijeloj haljini od lana, laskave midi duljine koja pristaje svima.

  • +14
Midi haljine Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Svestranost je ono što čini bijele haljine idealnima za dnevne i večernje kombinacije, a lijepa Dubrovkinja Lejla Filipović je zablistala u elegantnoj kreaciji asimetričnog kroja midi duljine koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge.

Statement bijele sandale i zanimljiv clutch upotpunili su stajling zgodne supruge Tarika Filipovića koja kad je u pitanju moda ne zna za po pogreške.

Crveni ruž i romantična frizura sjajno su zaokružili ovo svečano izdanje Lejle Filipović kojoj se u izlasku pridružio i Tarik u crnom odijelu.

Inače, u ranijem intervjuu za tportal Lejla je otkrila traži li mišljenje supruga ukoliko ima neke modne dvojbe.

'Naravno, kao i on mene. Samo što on mene skoro uvijek posluša, a ja njega kako kad. Uglavnom hvali moje kreacije, ali tu i tamo kad ima zamjerku kažem: 'A što sam te uopće i pitala'', ispričala je.