CHARLOTTE CASIRAGHI

Za lijepu unuku Grace Kelly ljeto je već počelo: Pokazala fit figuru u kupaćem kostimu koji nikad ne izlazi iz mode

1/13

Charlotte Casiraghi

Vitka brineta uskočila je u jednodijelni crni kupaći kostim koji je naglasio njezinu vitku figuru i dan kratila sunčanjem i kupanjem, a društvo joj je pravio suprug Dimitri Rassam, filmski producent i sin legendarne francuske glumice Carole Bouquet. Par je u braku od 2019., a godinu dana ranije dobili su sina Balthazara.

Lijepa monegaška princeza, kako je mediji nazivaju iako službeno ne nosi tu titulu, iz veze s poznatim francuskim komičarom i glumcem Gadom Elmalehom ima sina 8-godišnjeg Raphaela.

'Ja nisam princeza. Moja majka jest, ali ja nisam. Ja sam nećakinja šefa države. I s tim statusom dobila sam neke reprezentativne dužnosti, ništa jako sputavajuće ili vrlo iznimno', rekla je jednom prilikom za Vogue Paris Casiraghi, koji je 11. u redu za monegaško prijestolje. Nekad se profesionalno bavila jahanjem, a danas radi kao glasnogovornica i ambasadorica pariške modne kuće Chanel.

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Papixs / Papixs / Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Kći monegaške princeze Caroline i unuka holivudske dive Grace Kelly, predah od obaveza u Cannesu, potražila je u morskim radostima
  • Autor: G.R.
  • Objavljeno 22.05.2022 u 12:53