PROVJEREN TRIK

U ovome leži tajna njezine ubojite linije

07.11.2016 u 20:26

Bionic
Reading

Lijepa Jessica Alba nedavno je otkrila tajnu svoje zavidne linije koja je mnoge iznenadila, uključujući slavnu Ellen Degeneres

Glumica i uspješna poslovna žena Jessica Alba podsjetila je javnost da tijela zvijezda s holivudske A-liste nisu isključivo rezultat naporna vježbanja i posebnog režima prehrane. Kako ističe, njezina zavidna linija definitivno nije rezultat vremena provedenog u teretani, već sasvim drugih aktivnosti i praksi.

Prilikom gostovanja u popularnom talk showuEllen DeGeneres lijepa Jessica otkrila je tajnu svoje sjajne  linije rekavši kako joj svakodnevne majčinske aktivnosti služe kao svojevrsna tjelovježba, stoga ne nalazi potrebu za posjećivanjem teretane.

U razgovoru sa slavnom Ellen ova osnivačica multimilijunske kompanije Honest inzistirala je na činjenici da njezino tijelo nije onakvo kako na prvi pogled može izgledati, osvrćući se na svakodnevni stres. Osim toga,  otkrila je kako se u postizanju dojma ubojite linije služi vizualnim trikom, odjećom koja strateški prekriva nedostatke i naglašava tjelesne prednosti.