SAMO ZA GOLAĆE

U Njemačkoj se otvara prvi nudistički hotel

01.04.2009 u 10:28

Bionic
Reading

Nijemci će se uskoro moći pohvaliti prvim nudističkim hotelom. Gosti će biti zamoljeni da svoju odjeću ostave na recepciji, a cijelo vrijeme boravka moraju biti goli. U protivnom morat će napustiti hotel

'Nadamo se da ćemo ga otvoriti što je moguće prije, a to će biti prvi hotel u Njemačkoj napravljen isključivo za nudiste', izjavila je jedna od članica osoblja hotela Rosengarten.

Pravila naređuju da svi gosti moraju staviti ručnike na stolice i naslonjače prije korištenja, da ne smije biti seksualnog napastovanja, da se sve seksualne aktivnosti obavljaju isključivo u sobama, jer je seks strogo zabranjen izvan njih.

Hotel se gradi u Freudenstadtu (u prijevodu: Grad Sreće), a direktor tamošnje turističke zajednice Michael Krause izjavio je: 'Ne znam što bih rekao, uvijek je dobro kad se otvara novi hotel, ali bih više volio da se radi o normalnom hotelu'.

Nudističko planinarenje u zadnje je vrijeme vrlo popularno u Njemačkoj, a dva sela u centralnom planinskom području Harza namjeravaju napraviti planinarske staze za gole planinare. Takvo što zabranjeno je u susjednoj Švicarskoj, gdje vlasti kažnjavaju planinare golaće.