SJEDI, 5!

U moru sigurnih stajlinga Nikolina Ristović isfurala otkačenu haljinu s najpoželjnijim detaljem

19.06.2019 u 00:02

Bionic
Reading

Nikolina Ristović bila je glavna zvijezda na sinoćnjem Journalovom ljetnom partyju koji je održan u atriju Arheološkog muzeja u Zagrebu, barem kada je moda u pitanju. Najbolje odjevena Hrvatica još jednom je dokazala da modu i stilsko poigravanje ima u malom prstu, osvanuvši na zabavi u efektnoj i trendi haljini koja je zaslužila čistu peticu

Već godinama unazad voditeljica Nikolina Ristović slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a njezina posljednja odjevna kombinacija potpuno nam je oduševila. Lijepa Zagrepčanka, koja dugi niz godina sa suprugom Vidojem Ristovićem i kćerkicom Unom Sofijom živi u Beogradu, plijenila je pažnju na sinoćnjem partyju portala Journal.hr.

U moru već viđenih modnih izdanja, Nikolina je ponovno iznenadila svojim otkačenim stajlingomi, što je još važnije, pritom odlično izvršila zadatak.

nisu propustili ZABAVU

Nema tko nije došao: Evo tko je sve od poznatih pohrlio na Journalov ljetni party

Pogledaj galeriju

43-godišnja voditeljica je za veliki ljetni party u atriju zagrebačkog Arheološkog muzeja odjenula upečatljivu kratku haljinu efektnog životinjskog uzorka koji proteklih sezona dominira modnom scenom i s trendi detaljem koji ove sezone slovi za apsolutni hit - puf rukavima.

Haljine s puf rukavima inspirirane 80-ima ovog ljeta će vladati svakim ćoškom grada i svakom rivom na Jadranu, baš kao što je to slučaj u modnim metropolama diljem svijeta. Kada su prije nekoliko mjeseci isplivali na modnu scenu, puf rukavi su momentalno izazvali lavinu pozitivnih reakcija. Ljubiteljice trendova prigrlile su ovaj trend u sekundi, a trgovine su, osim haljina, vrlo brzo preplavili i topići i bluze s puf rukavima.

Posebnu pozornost ove sezone, kada su puf rukavi u pitanju, imaju takozvane milkmaid haljine inspirirane 'mljekaricama i piknicima'.

Lijepa Nikolina je cjelokupni stajling zaokružila  skupocjenom crnom torbicom od krokodilske kože s potpisom modne kuće Hermes i elegantnim 'golim' sandalama koje krase cirkoni. Ako vam se dopala Nikolinina haljina, predlažemo vam dva vrlo slična modela.