vrijedi probati

U modu se vraća mnogima omraženi kroj traperica, a ovo su modeli koji iznenađujuće lijepo pristaju

12.02.2023 u 13:20

Bionic
Reading

Iako su skinny modeli na tronu ustupili mjesto trapericama širih nogavica, to ne znači da se nužno morate odreći niskog struka. Dapače, stilski utjecaj 90-ih snažno se osjeća i ove sezone. Za dobar izgled ključno je pronaći dobar model hlača, a možda će biti teško odlučiti se samo za jedne

Utjecaj 80-ih i 90-ih u modi se itekako snažno osjeća. Traperice niskog struka sramežljivo su nas počele mamiti prije dvije sezone. Prvotnu reakciju u stilu 'nema šanse da bih to odjenula' vrlo brzo zamijenila je misao 'mogla bih potražiti neke koje mi dobro stoje'. No da ne bi sve ostalo samo na razmišljanju, s proljećem iza ugla i dolaskom novih trendova koji će osvježiti garderobu vrijeme je da se bacite u potragu.

Zaboravite na stil koji su furale Britney Spears, Paris Hilton i Christina Aguilera; novi modeli znatno su sofisticiraniji i manje napadni. Dobro krojeni modeli niskog struka nerijetko pristaju još bolje od onih visokog struka, koji nerijetko privlače pažnju upravo na to područje. No ako je trbuh baš ono što želite sakriti pod svaku cijenu, onda su modeli srednje visokog struka daleko najbolji izbor.

Prilikom izbora traperica, ono na što svakako valja obratiti pažnju, osim izgleda, to je kako se osjećate u njima. Uz pomno odabran model kombinirajte trendi bluze, koje se u sezoni pred nama nose u jarkim bojama, a za stilski dotjeran look dodajte oversized sako.

Ako pak priželjkujete nešto ležerniji stajling, tu su vječni džemperi koji dodatkom klasične košulje izgledaju vrlo preppy. No ako igrate na klasiku, trebaju vam tenisice i obična bijela majica jer s tim komadima nema greške. Kako god, noseći traperice niskog struka ove godine nećete pogriješiti, samo si dajte vremena i isprobajte dovoljan broj modela.

  • +14
Traperice niskog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije