najveći trend

Nitko više ne kupuje skinny traperice: Nose se modeli širokih nogavica, a ovi su sada najpoželjniji

30.01.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Skinny modeli traperica sezonama su suvereno vladali modnom scenom, a onda je nastupila velika prekretnica i široki modeli su preuzeli ormare i Instagram feedove. U korak s novim, vladajućim trendovima u fokus dolazi trenutno najpopularniji model traperica - barrel-leg, odnosno traperice bačvastih nogavica

Moda je promjenjiva, ali voli nostalgiju i oživljavanje trendova, pa je vrlo vjerojatno da će u nekom trenutku u ne tako dalekoj budućnosti skinny modeli ponovno zavladati. No, do tada uživamo u širokim, o ništa manje laskavim modelima. Trenutno najpopularnija silueta su barrel-leg traperice, odnosno model bačvastih nogavica.

Ovaj stil traperica prvi put se pojavio na modnom radar 2017. godine kada je bredn Whistles lansirao svoju verziju i privukao veliku pažnju zaljubljenica u modu. Traperice bačvastih nogavica s potpisom Whistlesa imaju visok struk, opuštene nogavice i rezane su malo iznad gležnja. Vrlo su slične 'mama' trapericama, no znatno više chic i dotjeranije pa ni ne čudi kako je upravo taj model dosljedan bestseler.

Ovaj model traperica priželjkuju baš svi, a modeli bačvastih nogavica iz Agoldea i Totêmea trenutno su vrlo popularni. Iako ih mnogi žele, razina njihove popularnosti mnoge je ipak malo iznenadila. Tako iz Net-a-Portera poručuju da, iako su znali da će ovaj model biti veliki trend, potražnja je ipak bila neočekivana i te da predviđaju da će se ova trend zadržati još nekoliko sezona.

Imajući to na umu, barrel-leg traperice model je i koji se isplati uložiti, a stajlinzi brojnih influencerica mogu poslužiti kao odlična inspiracija.

  • +18
Barrel-leg traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije