nepogrešivi stajlinzi

Crne traperice više nikada neće biti dosadne: Za vječne trendi kombinacije u ormaru treba vam samo jedan komad

27.01.2023 u 06:40

Bionic
Reading

Ako ste mislili da su crne traperice dosadne i zastarjele, prevarili ste se. Traperice u crnoj boji ponovno su u modi 2023. Bilo da je riječ o elegantnom, bilo cool stajlingu, ovaj modni komad vrlo je lako kombinirati i pri tome izgledati apsolutno trendi

Crne traperice jedan su od rijetkih klasika koji doista nikad ne izlaze iz mode. Jedina prava konkurencija ovim svestranim hlačama su mnogima omiljene klasične traperice i obična bijela majica. No dok je to dvoje nepogrešiv izbor za casual dnevni izgled, crne traperice odličan su način za postizanje malo elegantnijeg looka.

Crne traperice su raznolike i sve samo ne dosadne

Bez obzira na stil, ovaj model hlača zaslužuje svoje mjesto u baš svakom ormaru. Pitate se zašto? Crne traperice su nešto formalnije od onih klasičnih plavih zahvaljujući neupadljivoj tamnoj boji, a pri tome kombiniraju sve prednosti trapera s još jednom plusom: mogu se nositi čak i u uredu. Također vrlo vješto uljepšavaju bezbrojne svakodnevne kombinacije. I još nešto - ne moraju uvijek biti klasičnog kroja. Bilo da se radi o cargo, skinny ili lepršavom modelu, u crnim trapericama uvijek ste dobro odjeveni.

  • +5
Crne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove godine možete se odvažiti i na eksperimentiranje trapericama širokih nogavica jer će doživjeti svojevrstan preporod. Taj model nudi bezbroj mogućih kombinacija i jednostavno izgleda cool. No ako se više volite držati klasičnih ili barem manje neobičnih silueta, svoje omiljene trapke u crnoj boji možete nositi na potpuno nov i trendovski način – uz upečatljive džempere ili kaubojske čizme.

Ovako ćemo nositi crne traperice u 2023. godini

Crne traperice s kaubojskim čizmama

Cool i klasično u isto vrijeme: Ako nosite crne traperice s kaubojskim čizmama, kombinirate dva klasika u jednom stajlingu.

  • +3
Kaubojske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kaubojske čizme čak i klasičnoj odjeći daju ležeran naglasak pa se mogu kombinirati s elegantnijim izgledom - bez obzira na to jesu li usklađene boje ili su u drugim nijansama poput smeđe, bež ili sive. Čizme izgledaju posebno cool s uskim crnim trapericama, bijelim topom i bomber jaknom.

Statement traper i ekstravagantni dodaci

Jedan od najvećih trendova za 2023. su kričavi svjetlucavi i metalik komadi. Ono što je prije bilo rezervirano samo za blagdane i prijelazno razdoblje sada nosimo cijele godine. Svjetlucavi dodaci i ukrašeni odjevni komadi klasičnu jeans kombinaciju odmah pretvaraju u stajling za privlačenje pogleda. Kombinirajte crne traperice sa svjetlucavim torbama i cipelama ili se odlučite za statement komad ukrašen kamenčićima. Ako se doista želite istaknuti, posegnite za upečatljivim komadom poput jakne jarke boje.

Crne traperice u kombinaciji s prozirnim i cropanim gornjim dijelom

Još jedan veliki trend ove godine su prozirni i izrezani topovi koji zamjenjuju kultne 'gole' haljine u svakodnevnim stajlinzima. No uvijek je važno pronaći pravu ravnotežu između tkanine i gole kože kako ne biste previše otkrili. Upravo zato malo odvažniji topići tako dobro pristaju uz crne hlače, a koje tu kombinaciju dovode u savršenu ravnotežu. Naprimjer, pripijeni izrezani gornji dio savršeno ide uz ravne crne traperice i tenisice. U hladnijim danima ili za chic prilike lako možete stajling nadopuniti sakoom.

Statement pulover s uskim crnim trapericama

Skinny traperice su out? Ne baš, pogotovo kada se kombiniraju s oversized komadima i statement puloverima. Naime i ovdje je riječ o ravnoteži između različitih omjera. A što bi bilo prikladnije uz uske crne traperice od oversized džempera?

  • +7
Puloveri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Izgled je savršen za hladnije dane i može se nositi u istom tonu s crnim džemperom ili svijetlim statement puloverom. Ovisno o godišnjem dobu, uz njih savršeno pristaju čizme ili tenisice.

Crne traperice širokih nogavica

Nisu samo klasični modeli popularni, već su se vratile i traperice širokih nogavica. Laskava silueta ove godine doživljava preporod, a u crnoj je dovoljno upečatljiva i prikladna za sve prilike. Cool i ležeran izgled modela širokih nogavica možete kombinirati s drugim predimenzioniranim komadima ili ga uravnotežiti nošenjem otmjenih dodataka, naprimjer elegantne mini torbe.