NIKAD NE GRIJEŠI

U koži od glave do pete: Melania Trump vješto spojila dva najpoželjnija trenda sezone

28.11.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump pridružila se predsjedniku Donaldu Trumpu na tradicionalnom predstavljanju purice povodom Dana zahvalnosti koji se u SAD-u obilježava svakog četvrtog četvrtka u studenom. Manifestacija je održana u vrtu Bijele kuće, a Melania se zahvaljujući svojim modnim odabirima ponovno našla u središtu pažnje

Od prvog dana mandata prva dama Melania Trump razvila je sa svojim timom stilista specifičan stil odijevanja kojeg se drži do današnjeg dana, no to ne znači da lijepa Slovenka ne koketira s trendovima koje vješto uklapa u svoj modni izričaj.

Ovog je puta prva dama u istom stajlingu isfurala dva aktualna trenda koji su proteklih tjedana preplavili gradske ulice. Na tradicionalnoj manifestaciji povodom Dana zahvalnosti koja je održana u vrtu Bijele kuće, Melania je sve iznenadila elegantnim, trendi izdanjem koje smo očekivali vidjeti na nekoj slavnoj trendseterici, ali ne i na prvoj dami.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

49-godišnja prva dama zablistala je u koži od glave do pete, uskladivši dugi smeđi kaput od brušene kože s potpisom modne kuće Burberry sa zgužvanim čizmama na petu u istoj nijansi.

Kaput na vezanje u struku proteklih godina slovi za Melanijin zaštitni znak, no ono što je mnoge ugodno iznenadilo je to što se Melanija odlučila na kožni kaput koji trenutno u svom ormaru imaju sve vodeće modne blogerice.

Koža će ove sezone odigrati važnu ulogu na modnoj sceni, stoga se nemojte iznenaditi kada na vješalicama u trgovinama ugledate kožne hlače, jakne, kapute, pa čak i kožne košulje.

Ovo nije prvi put da Melaniju vidimo u zgužvanim, takozvanim 'slouch' čizmama koje su ove sezone također modni imperativ. Prva dama slovenskih korijena ove je trendi čizme nosila tijekom nedavnog posjeta Doveru.