PLIJENILA POGLEDE

Klasik s kojim nema greške: Melania Trump ponovno oduševila elegantnim stajlingom

25.11.2019 u 10:50

Bionic
Reading

Melania Trump, lijepa supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, može se pohvaliti nevjerojatnim osjećajem za stil i elegantnim stajlinzima koji redovito ostavljaju bez daha

Uvijek besprijekorno dotjerana prva dama bila je mamac za poglede u još jednom stajlingu prilikom dodjele nagrada istaknutim umjetnicima i pojedncima u Washingtonu gdje je sve očarala svojim nenadmašnim modnim izborom.

Atraktivna Slovenka rođena u Sevnici dobro je poznata po svojem istančanom modnom ukusu i stajlinzima koji oduzimaju dah.

  • +5
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: ERIK S. LESSER

Za svoj all black stajling u kojem se pojavila na dodjeli nagrada zaslužila je čistu peticu. Lijepa Melania bila je utjelovljenje elegancije u efektnom kombinezonu koji je istaknuo njezinu vitku liniju sa zanimljivim obrubima u kontrasnoj tkanini.

Dakako, ovaj cool look upotpunila je klasičnim crnim salonkama koje su postale njezin zaštitni znak.

Prepoznatljiva frizura i odličan make upotpunili su ovo izdanje zgodne 48-godišnjakinje kojem se nema što prigovoriti.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Leigh Vogel / UPI / Profimedia

Inače, na ceremoniji u Istočnoj sobi Bijele kuće, predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump dodijelio je između ostalih odlikovanja hvaljenoj bluegrass country glazbenici Alison Krauss, Joni Voightu, Claremont Instituteu, Theresi Lozano Long i dr.

Američki predsjednik je prilikom dodjeljivanja Nacionalne medalje za umjetnost glumcu Jonu Voightu, inače ocu Angeline Jolie i jednom od svojih malobrojnih poklonika u Hollywoodu, nazivao ga 'jednom od najvećih živih filmskih legendi'. Voight se proslavio ulogom u filmu 'Ponoćni kauboj' iz 1969., a osvojio je Oscara u kategoriji najboljeg glumca 1978. za ulogu u filmu 'Povratak ratnika'.

Inače, dodjela odlikovanja istaknutim osobama iz svijeta umjetnosti bila je tradicija tijekom dvaju mandata Baracka Obame, ali ovo je prvi put da ju Donald Trump preuzima od dolaska na vlast u siječnju 2017.