TIHA PATNJA

U koga je to bila zaljubljena pjevačica Paramorea?

08.04.2013 u 13:11

Bionic
Reading

Frontgirl Paramorea otkrila je da je u mladosti bila opčinjena Justinom Timberlakeom

Hayley Williams (24) koja predvodi pop punk bend Paramore godinama je bila fan Justina Timberlakea, a soba joj je bila ispunjena posterima omiljenog pjevača. A danas ga izbjegava sresti uživo!

Crvenokosa Amerikanka kaže da je kao klinka bila osjednuta Justinom.

Kaže da je svakodnevno provodila sate slušajući njegove pjesme i gutajući informacije o nekadašnjem članu boy benda 'N Sync. Danas 24-godišnja Hayley ne želi ničim narušiti lijepa sjećanja. Zbog toga je nedavno izbjegla osobno upoznati svoga idola iz mladosti.

'Zamalo sam naletjela na njega. No čim sam ga spazila, okrenula sam se i zbrisala. Njegove slike prekrivale su 99,9 posto zidova moje sobe kad sam imala deset godina. Kad bih ga sad stvarno upoznala, mislim da bi se srušili svi moji snovi o njemu, ma kakvi oni bili', rekla je britanskom magazinu Look.

Simpatična pjevačica koju mnogi hvale zbog njezina fascinantnog glasa ne voli posjećivati glamurozna događanja. 

'Dodjele nagrada nisu moja ideja zabave. Mislim, toliko se pomučiti oko garderobe da biste otišli negdje gdje nema ništa za pojesti. Druga stvar su koncerti. Sjećam se kad sam prvi put u životu na bini vidjela Arethu Franklin. Nisam se nadala da ću je ikada vidjeti uživo pa sam plakala sve vrijeme', iskrena je bila Hayley.

Inače, Paramore se vraća na scenu ove godine četvrtim albumom jednostavno nazvanim 'Paramore' koji izlazi ovih dana!

Hayley je najavila promjene: 'Nismo željeli ići unatrag. Željeli smo naprijed, tako da smo se zbilja potrudili. Osjećali smo se kao klinci koji tek pokreću bend.'