PONUĐENI U NAJAM

U domovima junaka iz omiljenih serija sada možete provesti odmor iz snova

05.08.2020 u 08:13

Bionic
Reading

Najbolje kuće za odmor u aktualnoj sezoni, prema napisima modne biblije Vogue, već smo imali priliku vidjeti u svojim omiljenim serijama na malim ekranima, a kako bi višemjesečno gledanje istih pretvorili u vrhunski odmor Vogue donosi detaljan vodič

Talijanska vila iz serije 'Normal People'

U hvaljenoj dramskoj seriji 'Normal People' nastaloj prema istoimenom romanu irske autorice Sally Rooney njezina glavna junakinja Marianne boravi u talijanskoj vili, a u stvarnom životu riječ je o luksuznoj kući za odmor udaljenoj 40 kilometara od Rima, koja može postati vaša savršena ljetna bazu iz koje možete rekreirati predivne prizore iz serije. Spomenuta nekretnina viđena u seriji 'Normal People' može primiti šest osoba, a u vlasništvu je jedne talijanske obitelji više od stoljeća.

Kuća doktorice Jean iz Netflixove serije 'Sex Education'

U popularnoj Netflixovoj seriji lik doktorice Jean Milburn živi u domu smještenom u dolini rijeke Wye u engleskoj županiji Hertfordshire, a ljubitelje serije nesumnjivo će obradovati vijest da je spomenuta nekretnina u kojoj su snimljene brojne vanjske scene u seriji dostupna za najam. Ova drvena kuća stara 100 godina gleda na obližni zaselak Symonds Yat.

Stan fiktivnog lika Villanelle iz serije 'Ubijanje Eve'

Smješten među elegantnim bulevarima iz 19. stoljeća u boemskoj četvrti Grcia u Barceloni, stan lika Villanelle prikazan u trećoj sezoni serije dostupan je za najam u svom punom sjaju. Stan obuhvaća veliku dvoranu za prijam, a ističe se detaljima poput neomaurskih pločica, vitraža i spektakularnim ukrasne oblogama na zidovima.

Dvorac Highclere iz serije 'Downtown Abbey'

Ova raskošna nekretnina gostovala je u seriji 'Downtown Abbey', njezinom filmskom nastavku i bezbrojnim spin-off dokumentarcima. Oni kojima još nedostaje obitelj Crawley utjehu mogu pronaći upravo u njihovom dvorcu, koji se proteže na pet tisuća hektara zemlje u engleskoj grofoviji Hampshire, i ponuđen je u najam.

Marcusova vila na Ibizi iz Netflixove serije 'White Lines'

Iako je radnjom smještena u vrijeme 90-ih godina na španjolskoj Ibizi, u stvarnom životu vila fiktivnog lika Marcusa nalazi se otok dalje i u susjedstvu Mallorce. Ova nekretnina poznata pod imenom Villa Can Pirata ističe se velikim bazenom sa izravnim pristupom oceanu, a kao s već spomenutim objektima prikazanim na malim ekranima i navedena je dostupna za najam.