VJERNA KLASICI

U crnom od glave do pete: Angelina Jolie stvorila pomutnju na pariškim ulicama

21.10.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Nakon završetka svjetske promocije novog nastavka Disneyjeva hita 'Gospodarica zla', slavna Angelina Jolie zaputila se u francusku prijestolnicu mode na čijim je ulicama uspjela privući ogromnu pozornost slučajnih i namjernih prolaznika

Gdje god se pojavi, slavna Angelina Jolie glavna je atrakcija, a drukčije nije bilo ni na pariškim ulicama, gdje ju je dočekalo mnoštvo obožavatelja pri izlasku iz trgovine brenda Guerlain za koji godinama nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U modnoj prijestolnici zablistala je u elegantnoj kombinaciji kakve posljednjih godina itekako preferira. Da je velika ljubiteljica modnog minimalizma i klasičnih komada, ovaj je put dokazala pojavom u dugoj, crnoj haljini koja je suptilno izvirivala ispod klasičnog kaputa s dvorednim kopčanjem.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Elegantno izdanje s fokusom na crnoj boji, holivudska zvijezda stilizirala je efektnim sunčanim naočala s potpisom brenda Salvatore Ferragamo i elegantnom torbicom modne kuće Saint Laurent, dok se po pitanju obuće odlučila za klasične salonke u špic.