LAJK ZA LIKE

U centru Zagreba otvara se moderan hostel

24.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Početkom prosinca, u Zagrebu će svoja vrata otvoriti još jedan hostel, čija će se ponuda i izgled u potpunosti uklopiti u zahtjeve modernog i privlačnog smještaja za mlade turiste i sve one koji žele drukčiji ugođaj prilikom putovanja

Novi hostel imena Like otvorit će se u samom centru grada, na križanju Draškovićeve i Vlaške ulice, vrlo frekventnom mjestu Zagreba, lako dostupnom do svih gradskih znamenitosti, a koji je istodobno i dobro povezan sa svim ostalim gradskim dijelovima: Glavnim željezničkim kolodvorom i Autobusnim kolodvorom; nekoliko je minuta hoda do glavnog gradskog trga i gradskih kafića, blizina muzeja, kazališta i ostalih znamenitosti.

LIKE je sagrađen unutar stare zagrebačke zgrade koja je u tu svrhu u potpunosti adaptirana na način da je i dalje vizualno zadržala stari zagrebački 'štih'. Smještajna ponuda hostela sadržavat će 80 ležaja, od čega će devet soba biti dvokrevetno i svaka će imati svoje sanitarije (WC, tuš prostoriju). Ostale sobe s četiri i više ležaja također će imati svoje zasebne sanitarije.

Prostrane prostorije za spavanje u hostelu Like bit će opremljene modernim i funkcionalnim namještajem, a predvorje, kao središnji prostor hostela, bit će mjesto za zajedničko okupljanje, druženje, ispijanje pića, gledanje TV programa ili za besplatno surfanje internetom.

U sklopu hostelskog objekta u funkciji će biti i trgovina s mješovitom robom, a uz moderno dizajniran ambijent i cijena boravka u Likeu bit će iznimno povoljna i pristupačna mladim ljudima, što će sasvim sigurno promijeniti percepciju hostela kao drugorazrednog smještaja.

Veliko otvaranje ovog zagrebačkog hostela očekuje se početkom prosinca 2012. godine. Svojim posjetom Like očekuje da ga uskoro lajkate.