CAMILA MORRONE

U bijelom od glave do pete: Bivša djevojka Leonarda DiCaprija plijenila elegancijom

12.09.2023 u 09:14

Bionic
Reading

U karijeri glumice, bivša djevojka Leonarda DiCaprija ne prestaje nizati uspjehe. Nakon zapažene uloge u seriji 'Daisy Jones & The Six', sada predvodi glumačku postavu redateljskog prvijenca Patricie Arquette kojeg ovih dana marljivo promovira u Torontu

U filmu 'Gonzo Girl' , nastao po istoimenom romanu autorice Cheryl Della Pietra, 26- godišnja Camila Morrone glumi uz bok Willemu Dafoeu, s kojim se uz redateljicu Arquette pojavika na novom izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Torontu.

Kako je imala priliku otkriti, u Torontu se nalazi prvi put pa je za tu prigodu osvanula u nekoliko zanimljivih izdanja.

Za hod crvenim tepihom poznatog filmskog festivala naglasak je stavila na raskošne haljine bez naramenica, da bi s najupečatljivijim primjerkom osvanula na dodjeli nagrada TIFF Tribute Awards.

Kremaste boje i skulpturalne siluete, spomenuta kreacija u duhu popularne estetike tihog luksuza posebno je laskala figuri i preplanulom tenu lijepe Argentinke kojoj se smiješi blistava karijera u Hollywoodu.

  • +3
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia