POSEBNI PROHTJEVI

Trumpova kćerka izazvala strku zbog cipela

25.01.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Tiffany Trump izgleda da ništa ne prepušta slučaju kada je izgled u pitanju, pa je tako za dan inauguracije odabrala gležnjače britanske dizajnerice Arune Seth koje su se samo za tu priliku isporučile avionom u Washington, a tim luksuznog brenda osobno je isporučio cipele najmlađoj Trumpovoj kćerki

Direktorica marketinga Ella Weinberg uskočila je u avion i zbog Tiffany Trump odletjela preko bare sve do Washingtona kako bi joj osobno isporučila Farfalla čizmice brenda Aruna Seth koje je Trumpova kćerka nosila na dan inauguracije.

Dizajnerica Aretha Seth otkrila je kako je Tiffany dopremljeno nekoliko pari štikli i čizmi od kojih je mlada nasljednica Trump carstva odabrala smaragdne Farfalla gležnjače s brošom u obliku leptira koje se prodaju po cijeni od 5.600 kuna (800 $).

Za taj veliki dan 23-godišnja je Tiffany odabrala bijeli kaput s duplim kopčanjem kineske dizajnerice Taoray Wang uz koji je sparila s Aruna Seth čizmicama od brušene kože. Kopča u obliku leptira na gležnjačama izrađena je od kristala, dok na peti imaju efektan kožni detalj.

Tim koji je radio na Trumpovoj kampanji, prema riječima Arune Seth, obratio se dizajnerici za pomoć uoči inauguracije, obzirom da je Tiffany veliki fan njenih kreacija, pa dizajnerici nije preostajalo ništa drugo nego odabrati najbolje komade iz svoje kolekcije koje bi Trumpova mogla nositi na najvažniji dan njenog oca.

Dizajnerica je primila poziv svega dan prije same ceremonije, točnije u četvrtak u dva sata u noći, nakon čega se Ella Weinberg zaputila u zračnu luku, da bi u Washington stigla u večernjim satima. Možemo samo pretpostaviti koja je strka vladala toga dana kako bi se uslišile želje najmlađe Trumpove kćerke, unatoč gotovo nemogućem vremenskom roku koji su dobili iz Bijele kuće.

'Velika mi je čast što je Tiffany odabrala upravo moj brend cipela kojima je upotpunila svoj stajling za inauguraciju', izjavila je dizajnerica i osnivačica luksuznog brenda obuće, te dodala kako je tijekom godina njen brend bio dio značajnih događaja, ali da je suradnja s Tiffany nadmašila sve dosadašnje, kada je promidžba brenda u pitanju.

Want these #Pumps? #ArunaSeth #nudepumps #laceuppumps #heels #shoes #nude www.shoespost.com/?p=94944

Fotografiju objavljuje Shoes Post (@shoes.post)

Na pitanja koliko je je koštala ova ekskluzivna dostava, te tko je platio cipele, marketinška direktorica brenda nije željela odgovoriti, no obzirom da je Tiffany dan nakon inauguracije za svečanu misu nosila bež sandale, također s potpisom Arune Seth, čini se kako se radi o paprenoj svoti novca.