NAJPRODAVANIJI PROIZVOD

Trendseterice su izgubile glavu za ovim mekanim i toplim kaputom od svega 250 kuna

13.01.2021 u 18:53

Bionic
Reading

U potrazi ste za jaknom koja je istovremeno stajliš, topla i kvalitetna? Ovaj popularan teddy kaput mogao bi zadovoljiti sve vaše potrebe, a cijena mu je tek 250 kuna

Da teddy kaputi dječjeg šarma već nekoliko uzastopnih sezona slove za veliki trend već je dobro poznata činjenica. Osim klasika poput balonera, rijetko koji model kaputa na modnoj sceni uspijeva ostati relevantan iz sezone u sezonu, no to itekako polazi od ruke teddy kaputu koji treću godinu zaredom bilježi ogroman rast popularnosti.

Ovaj ugodan oku te neodoljivo mekan i topao model, po svemu sudeći, ne možemo zaobići ni ove sezone. Trgovine vrve teddy modelima čija popularnost iz godine u godinu raste, a jedan od najpoželjnijih u nižem cjenovnom rangu sasvim sigurno je model s potpisom brenda Angashion koji je dostupan na Amazonu.

Ako vam je ovaj kaput poznat, to je sigurno zato što ste ga vrlo vjerojatno vidjeli na Instagramu, a i neodoljivo nalikuje puno skupljim teddy kaputima s potpisom brenda Max Mara. Influencerice poput Lindsay Solmer, Diandre Barnwell i Rachel Renea samo su neke od trendseterica koje nisu odoljele ovom chic kaputu.

Koliko je kaput popularan govore i recenzije zadovoljnih kupaca. Čak 2,600 njih kaput je ocijenilo odličnom ocjenom te mu dodijelilo pet zvjezdica, a kaput se na Amazonu izdvaja kao najprodavaniji proizvod u čak tri kategorije, uključujući ženske jakne od umjetnog krzna i ženske jakne.

Osim trendi izgledom, ovaj teddy kaput oduševit će vas i kvalitetom. Izrađen je od 65 posto pamuka i 35 posto poliestera, zbog čega predlažemo da u košaricu pospremite jedan broj veći kaput, obzirom da će se pamuk nakon prvog pranja skupiti.

Dostupan je u 10 boja, uključujući bezvremensku boju devine dlake, crnu i maslinasto zelenu, te u veličinama od S do 3XL. Zadovoljni kupci poistovječuju popularni kaput s toplom dekicom, no istovremeno ističu kako pruža sofisticiani izgled.

Najbolji dio kaputa je njegova cijena. U trgovinama ćete rijetko ovaj kaput pronaći po ovako povoljnoj cijeni.

  • +8
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije