NA POPISU ŽELJA

Ovo je jedina torba koja će vam trebati narednih mjeseci

22.08.2020 u 20:12

Bionic
Reading

Zadnjih mjeseci torbe s upečatljivim metalnim detaljima u boji zlata i debljim, masivnijim lancima pokazali su u svojim kolekcijama sve vodeće modne kuće, a da su pronašle svoj put do ženskih srca dokaz je i ogromna potražnja za ovim modelima tijekom ljetnih mjeseci. Stoga, ako planirate obogatiti svoj ormar jednim novim modelom, onda neka to svakako bude onaj s detaljem masivnog lanca

Masivne zlatne ogrlice obilježile su stajlinge trendseterica u prvoj polovici godine, a jedan od razloga koji je potaknuo ovaj trend svakako je i gledana BBC-jeva serija 'Normal People', ali i popularnost talijanske modne kuće Bottega Veneta, koja je pod vodstvom kreativnog direktora, Britanca Daniela Leeja doživjela pravu renesansu.

Bottega Veneta trenutno je najpopularniji brend na svijetu, a sve zahvaljujući modnim dodacima, posebno jednom modelu torbe, mekanom oblaku od kože nazvanom The Pouch koji je poput virusa zarazio sve imućnije dame pa je malo koja odoljela proteklih godinu dana tom statusnom simbolu, usprkos paprenoj cijeni od 15-ak tisuća kuna. Novi aduti ove modne kuće su torbe s upečatljivim masivnim zlatnim lancima, koji krase novu verziju popularne The Pouch torbe, ali i novi model The Chain Cassette.

Prema podacima modne platforme Lyst torbe ukrašene masivnim metalnim lancima zadnjih su mjesec dana bile traženije čak 83 posto u odnosu na prethodni. Jedan od trenutno najtraženijih modela je Midi Achor Shoulder Bag s potpisom J.W. Andersona, ali daleko jeftiniji i pristupačniji modela Handle Mini Bag brenda Charles&Keith koji dostavlja i u Hrvatsku.

Među poželjnijim modelima su i Leather Chain Bag brenda Marques Almeida i Stella McCartney Rainbow Chain Bag.

  • +10
Torbe s lancima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo