carrie kao uzor

Trend koji ne izlazi iz mode: Ružičasta haljina nikada vas neće razočarati jer je uvijek nosiva, a ovi modeli zapet će vam za oko

23.08.2021 u 16:14

Bionic
Reading

Povodom reboota 'Seks i grada' kultne serije 90-ih, koji nosi naziv 'And just like that', mnogi s nestrpljenjem iščekuju nove avanture Sarah Jessice Parker, Kristin Davis i Cynthije Nixon, ali i nove modne kombinacije kojima će oduševiti. Carrie Bradshaw još uvijek ima mnogo toga za ponuditi kad je riječ o modi, a tu su i trendovi koji nikada ne izlaze iz mode, samo ih treba znati nositi

Nova serija HBO Maxa 'And Just like That…', reboot hita 'Seks i grad' snima se punom parom, a Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, ponovno su se našle u ulogama koje su ih proslavile. Ispred Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes i Charlotte York nove su avanture, a gledateljice očekuju i nove modne poslastice.

Iako je prošlo 17 godina otkako se snimila zadnja scene ova kultne serije te cijelo desetljeće od drugog filmskog nastavka 'Seksa i grada', modni stil junakinja nije se značajnije promijenio. Carrie fura otkačene kombinacije, Charlote je oličenje elegancije i ženstvenosti, a Miranda je vjerna poslovnoj eleganciji. Međutim, nove modne kombinacije glavne junakinje pokazuju kako postoje modni trendovi koji nikada ne izlaze iz mode, samo ih se treba znati nositi.

Haljina koja nikada ne izlazi iz mode

Najvjerniji obožavatelji 'Seks i grada' sigurno će se odmah sjetiti Carrienine kombinacije jarko ružičaste haljine i širokog crnog remena sa zakovicama. Kombinacija je to koju je Carrie nosila sa svojih trideset godina, a koja danas, uz male preinake, ne samo da je nosiva, već i vrlo, vrlo trendi.

No dok se Carrie u mlađim danima odlučila za kratku, i vrlo usku haljinu s džepovima na bokovima, danas 56-godišnja modna junakina bira širu košulja haljinu koja nije ništa manje upečatljiva. Modna poruka je jasna: haljina u istaknuto ružičastoj boji bila je tada apsolutno elegantna, baš kao i što je danas, čak iako biramo dulje i nešto šire modele.

Pažnju svakako privlači haljina košulja dizajnerice Caroline Herrera, koja osvaja lepršavim i ženstvenim A-krojem, ležerno zasukanim rukavima i tipičnim ovratnikom s gumbima i kragnom. Kako bi se naglasio struk, vješto je dodan široki remen sa zakovicama, a cijeli stajling zaokružen Carrienim omiljenim klasične crne salonkama s potpisom Manola Blahnika.

  • +6
Ružičaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovaj stajlong dokazuje kako svaka žena, bez obzir ana godine, u ormaru mora imat barem jednu ružičast haljinu. Uvijek trend, elegantna, jedinstvena i tako upečatljiva, odlična je za različite prigode, od dana kada ne znate što biste odjenuli do dana kada želite svu pažnju privući na sebe. Srećom, za ovaj stajling ipak nije potrebno posegnuti tako duboko u džep. Slični modeli haljina dostupni su kod brojnih brendova, uključujući i popularne high street dućane.