VRATIO SE MR. BIG

Sada napokon sve ima smisla: Fotografije sa seta novog ‘Seksa i grada’ potvrdile nagađanja

03.08.2021 u 16:04

Bionic
Reading

Ono što su najveći obožavatelji 'Seks i grada' mjesecima čekali i držali fige da se ostvari, sada je i potvrđeno, a oni mogu u miru iščekivati nove nastavke omiljene serije. Chris Noth, odnosno Mr. Big snimljen je na setu serije, što znači da ćemo ga, unatoč prethodnim najavama, ipak imat prilike ponovno gledati i uživati u novim zavrzlamama njega i Carrie Bradshaw

Odjeveni u likove Carrie Bradshaw i Mr. Biga, glumci Sarah Jessica Parker i Chris Noth snimljeni su dok ponavljaju svoj scenarij za nove nastavke 'Seks i grada', pod nazivom 'And Just Like That...' Supružnici s malih ekrana snimljeni su na ulicama New Yorka, a najveći obožavatelji sada mogu odahnuti jer će Mr. Big ipak biti dijelom ponovno okupljene ekipe.

No, ono što je bilo jasno vidljivo s lica 56-godišnje Sarah Jessice Parker i 10 godina starijeg Chrisa Notha, bilo je poprilično nezadovoljstvo, vrlo vjerojatno uzrokovano činjenicom da je Page Six objavio kako će se omiljeni par u ovom okupljanju za HBO Max ipak rastati.

Tome u prilog ide i detalj koji je mnogima zapeo za oko, a to je da Chris Noth, odnosno Mr. Big ne nosi vjenčani prsten na ruci na setu.

  • +3
Chris Noth i Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

U dijelu scenarija koji je procurio u javnost Carrie tijekom večere s najboljim prijateljima, Stanfordom Blatchom (Willie Garson), Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) otkriva da ima bračne probleme.

Hoće li se doista takav scenarij i odigrati, ostaje nam vidjeti, a do tada možemo se veseliti modnim kombinacijama glavnih glumica koje su, baš kako smo i mogli pretpostaviti, i ovoga puta nepogrešive.