TRENDI NJUJORČANKE

Obožavali smo 'Seks i grad' zbog ludo dobrih modnih kombinacija, a ako je suditi po ovim fotografijama ni nove epizode neće nas razočarati

26.07.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Nova serija HBO Maxa 'And Just like That…', reboot hita 'Seks i grad', snima se punom parom pa gotovo svakodnevno sa seta pristižu fotografije zvijezda serije koje nam daju uvid u modnu i TV poslasticu u kojoj ćemo uskoro uživati

Zbog svađa i netrpeljivosti između glavnih junakinja u rebootu serije, koja će imati 10 epizoda, nećemo gledati Samanthu Jones koju je utjelovila Kim Catrall. Zvijezde serije sad su Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje repriziraju uloge koje su ih proslavile, Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbes i Charlotte York.

Iako je prošlo 17 godina otkako se snimila zadnja scene ova kultne serije, ali i desetljeće od drugog filmskog nastavka 'Seksa i grada', modni stil junakinja nije se značajnije promijenio. Carrie Bradshow i dalje je vjerna otkačenim kombinacijama, Charlotte ženstvenim i pomalo preppy kombinacijama, a Miranda poslovnoj eleganciji.

  • +20
'And Just Like That', reboot serije 'Seks i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo je i da kostimografiju više ne radi Patricia Fields, no prepoznatljiva estetika i dalje je tu ako je suditi po fotografijama sa seta.

Ljubitelji ove serije već su na novim fotografijama prepoznali neke stare komade iz serije i filma, poput plavih štikli Manola Blahnika, torbe Baguette s potpisom modne kuće Fendi i crnog remena brenda Streets Ahead .

Nove epizode serije pokazat će koliko se društveni krug Carrie Bradshow proširio pa ćemo upoznati i neke nove likove, koje će utjeloviti Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker i Karen Pittman, a od starih lica tu je i Bridget Moynahan, koja je glumila Facinu suprugu Natashu.