MODNI ZAOKRET

Trbuščić u prvom planu: Meghan iznenadila haljinom brenda koji obožavaju i Hrvatice

16.01.2019 u 18:30

Bionic
Reading

Lijepa vojvotkinja od Sussexa s pravom nosi titulu nove modne ikone pa ne čudi da je svako njezino pojavljivanje u javnosti je pod povećalom modnih kritičara

Iako su je britanski mediji iskritizirali kad je objavljena svota koju je Meghan Markle, supruga princa Harryja, potrošila na odjeću u svojoj prvoj godini u kraljevskoj obitelji, a iznosila je nevjerojatnih 3 milijuna i 240 tisuća kuna, čini se da je zgodna Amerikanka koja će u travnju prvi puta postati mama odlučila pokazati kako joj nisu strani ni jeftiniji high street brendovi.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda smo je naviknuli viđati u skupocjenim krpicama od čije cijene boli glava, bivša glumica se pojavila u za nju netipičnom izdanju.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom posjeta skloništu za životinje The Mayhew, Meghan je bila u bež stajlingu od glave do pete, a uska haljina švedskog modnog giganta H&M namijenjena budućim mamama od finog pletiva dodatno je naglasila trbuščić lijepe trudnice.

Baš poput svoje šogorice Kate Middleton, 37-godišnja Amerikanka i u trudnoći izgleda zanosno te nije dobila previše kilograma.

Meghan je H&M-ovu maternity haljinu čija je cijena prihvatljivih 30 eura (odnosno oko 223 kuna) upotpunila prekrasnim kaputom s potpisom talijanskog brenda Armani, cipelama Manola Blahnika i efektnom torbom Falabella omiljene britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Inače, Meghan efekt ne pokazuje znakove slabljenja pa je prekrasna ljubičasta haljina s potpisom brenda Artizia čija je cijena na sezonskom popustu sad 324 kune razgrabljena brzinom svjetlosti pa je za pretpostaviti kako će i H&M-ova trudnička haljina od pletiva vrlo brzo biti rasprodana.