COOL VOJVOTKINJA

Casual look joj baš dobro stoji: Ni Kate Middleton nije odoljela hit čizmama

15.01.2019 u 18:04

Bionic
Reading

Otkako se Meghan Markle nametnula kao nova modna ikona s kraljevskog dvora, čini se da je i Kate Middleton odlučila osuvremeniti svoj modni stil pa u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada

Vojvotkinja od Cambridgea je prilikom posjeta centru King Henry’s Walk Garden smještenom u londonskom Islingtonu odabrala stajling u kojem je sve oduševila.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Premda modni znalci ističu kako je odzvonilo vrijeme skinny trapericama te da će ih zamijeniti udobniji modeli ravnih nogavica, čini se da lijepu Kate to nimalo ne dira.

Za ovu je prigodu odabrala casual stajling koji joj sjajno pristaje pokazavši kako je njezina linija i nakon rođenja troje djece besprijekorna.

Zgodna supruga princa Williama s kojim je u skladnom braku još od 2011. iskombinirala je kratku jaknu irskog brenda Dubarry, uske sivozelene traperice i apsolutni hit ove sezone, combat čizme na vezanje koje su se sjajno uklopile u ovaj šarmantni dnevni look.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i uvijek, druženje s djecom izazvalo je osmijeh na licu Kate Middleton, pa je u jednom trenutku prokomentirala kako bi George i Charlotte sigurno uživali učeći na otvorenom.

Kate je u jednom trenutku s učenicima pripremala tijesto za pizzu, u čemu je uživala šaleći se i pričajući s učenicima koji su se sjajno zabavljali s jednom od najomiljenijih članica kraljevske obitelji.

37. ROĐENDAN

Od uzorne studentice do buduće kraljice: Kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

Nedavno je buduća kraljica proslavila 37. rođendan u obiteljskom krugu.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kate nije pretjerano oduševljena rođendanskim proslavama, no zato im ne mogu odoljeti princ George i princeza Charlotte, osobito rođendanskoj torti, stoga je povodom njezina rođendana u palači organizirana posebna 'čajanka' s tortom, svijećama i poklonima', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Vanity Fair.