NEUPITAN UTJECAJ

Najjeftinija haljina Meghan Markle rasprodana u rekordnom roku

15.01.2019 u 15:35

Bionic
Reading

Pristup kraljevskom odijevanju Meghan Markle daleko je od konvencionalnog. Ova bivša američka glumica svojim formalnim izdanjima uvijek iskazuje dozu osobnosti tradicionalnom odijevanju i strogom kraljevskom kodeksu

Njezino nedavno izdanje u znaku upečatljivih boja u kakvom se početkom tjedna pojavila u posjetu engleskom gradu Birkenhead očekivano je izazvalo veliku pažnju javnosti.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

Kaput upečatljive crvene boje s potpisom kanadskog brenda Sentaler uz stiletto cipele u identičnoj nijansi, Meghan je nosila uz ljubičastu haljinu brenda Artizia, a predstavljena je u sklopu brendove kolekcije Babaton.

Iako njezin crveni kaput možda košta tisuće dolara, njezina haljina zahvaljujući sezonskom popustu dosegla je cijenu od 324 kune. Pristupačna cijena i činjenica da je u njoj ugledana Meghan Markle bila je dovoljan razloga da navedena haljina bude rasprodana brzinom svjetlosti.

Otkako je Kensingtonska palača objavila dolazak nove prinove u britansku kraljevsku obitelj, trudna Meghan Markle najviše favorizira odjevne komade u crnoj i mornarski plavoj boji stoga je njezino najnovije izdanje pravo osvježenje.