ZGODNA GLUMICA

Trbuščić polako raste: Nećakinja Julije Roberts ni u poodmakloj trudnoći ne odriče se trendi izdanja

21.10.2020 u 13:33

Bionic
Reading

Mnogi je već nazivaju nasljednicom svoje planetarno popularne tete Julije Roberts, a mlada glumica Emma Roberts to osim talentom u Hollywoodu dokazuje i smjelim odjevnim kombinacijama. Njezin prepoznatljiv stil u trudnoći dolazi do izražaja

Poput mnogih trudnica, Emma Roberts poseže za širokim i udobnim izdanjima ali svejedno pritom izgleda vrlo chic. Mlada glumica zapažena je na ulicama Los Angelesa, a do izražaja je pritom došao njezin sve veći trudnički trbuščić.

Emma je uživala u jesenskoj šetnji okupana suncem, a na sebi je imala efektnu midi haljinu u burgundi boji i točkastom uzorku, koji baš nikada ne izlazi iz mode.

Plavokosa 29-godišnjakinja uz haljinu je odvažno ukomponirala još jedan upečatljiv uzorak, čizme od zmijske kože na blok petu, a sve uokvirila torbicom u boji konjaka.

Slatka Amerikanka koju smo zapamtili po ulogama u filmovima 'Buntovnica u internatu' ili 'The Winning Season' sa Samom Rockwellom, ne krije veselje što sa svojim dečkom, također glumcem Garrettom Hedlundom, očekuje svoje prvo dijete, a nedavno je na Instagramu objavila i da će dobiti sina.

Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia