OTKRILA TAJNU

Glumica Emma Roberts blokirala vlastitu majku: 'Majke i Instagram loša su kombinacija'

20.10.2020 u 21:24

Bionic
Reading

Nećakinja slavne Julie Roberts otkrila je da je blokirala vlastitu majku Kelly Cunningham na Instagramu, nakon što je slučajno potvrdila njezinu trudnoću

29-godišnja glumica sa svojim 7 godina starijim partnerom Garrettom Hedlundom očekuje prvo dijete, ali radost dijeljenja sretne vijesti pokvarila joj je nesmotrena majka Kelly, koja je to obožavateljima otkrila putem svog Instagram računa.

'Trudnoću sam uspjevala držati prilično u tajnosti, ali moja majka nažalost ima Instagram', rekla je gostujući u ponedjeljak u emisiji Jimmy Kimmel Live! glumica.

'Majke i Instagram loša su kombinacija. Kupnja iPhonea majci bila mi je najgora stvar koju sam ikad učinila', kaže Emma i žali se kako ju je mama počela zasipati pitanjima poput 'Jesi li vidjela ovu fotografiju iz 2010.?', 'Je li istina ovo'? i 'Jesi li vidjela ono?'.

Vrhunac je bio kad je otkrila Instagram.

Kelly je za članak, u kojem je objavljena vijest o trudnoći, mislila da je potvrđen od njezine kćeri pa je pretpostavila da to može objaviti i ona na društvenim mrežama.

'To je dovole do interakcije s mojim obožavateljima i samo sam zahvaljivala na njihovim trudničkim željama. Već to je bila katastrofa, a da stvar bude gora, sve sam saznala u avionu pa nisam mogla doći do nje, nazvati je i napasti', otkriva Emma.

Kad joj je konačno rekla da je otkrila njezinu trudnoću, mama joj je odgovorila 'Emma, ti si to objavila'.

'Ne nisam, to je bio tabloid', odvratila joj je kći, no Kelly je i dalje bila uvjerena da nije pogriješila.

'Malo smo se tome smijali, malo se oko toga svađali, a u jednom sam je trenutku blokirala. Osim što sam time održala lekciju svojoj majci, bit će to dobra priča za ispričati mojoj bebi', zaključuje Emma Roberts.

Trudna Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia