PAZI ŠTO NOSI

Emma Roberts ne može bez trapera: Ovoga puta odabrala je hlače koje otkrivaju njene duge noge

13.06.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Nećakinja Julie Roberts svoj dom u Los Angelesu rijetko je napuštala zbog pandemije koronavirusa, ali kad bi makar i nakratko izlazila iz kućne izolacije, pomno je birala što će obući

Lijepa glumica, koja je krenula očevim i tetkinim stopama, u petak je izišla pokupiti paket, a ni ovoga puta nije se opuštala i prepuštala ležernosti koja je tijekom pandemije koronavirusa pogodila mnoge poznate.

Emma je cijelo vrijeme kućne izolacije provodila u društvu Garretta Hedlunda, dugogodišnjeg prijatelja s kojim je u ožujku prošle godine započela vezu, pa i nije imala pretjeranog razloga izlaziti.

No i u rijetkim situacijama kad bi napuštala svoj dom u Los Angelesu, 29-godišnja glumica je za razliku od velikog broja svojih kolegica podsvećivala pažnju odjevnim kombinacijama.

Roberts je čini se potpuno opčinjena trendom zvanim denim-on-denim, koji označava vještu kombinaciju komada od trapera, pa se i ovoga puta modno poigrala s bezvremenskim meterijalom.

Nezaobilazni komad trapera ovoga su puta bile kratke i široke hlače u kojima je Emma pokazala svoje vitke duge noge šećući ulicama Los Angelesa.

Traper hlače je Emma sparila s bijelom širokom bluzom, neobično velikog ovratika s izvezenim detaljima.

Kombinaciju je zaokružila sa srebrnim natikačama, a elegantno izdanje djelomično je narušila 'sigurnosnim modnim dodatkom', ružičastom cvjetnom maskom za lice, kao i stripovskim printom na svojoj torbici.

  • +3
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia