MORATE IH IMATI

Traperice kratkih nogavica spremite na dno ormara i pogledajte Katie Holmes: Ovo je model koji će biti pravi hit u godini pred nama

27.12.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Traperice su nezamjenjiv modni komad koji se nevjerojatno prilagođava promjenjivim modnim trendovima. Najnoviji stajling glumice Katie Holmes daje naslutiti novi trend koji će vladati u godini pred nama

Pitate se koji će trendovi vladati u 2022. godini? Stajling Katie Holmes jasno daje naslutiti za kakvim modelom traperica će se pomamiti svi ljubitelji mode. U ležernom dnevnom izlasku Katie je pokazala vrlo casual stajling upotpunjen trapericama s određenim karakteristikama koje ih čine it komadom. Naime u mjesecima pred nama vladat će modeli duljih nogavica, a oni kraći, barem na neko vrijeme, odlaze u povijest.

Hlače sa skraćenim nogavicama, dugo su bile jedan od najpoželjnijih modela, ali sada ih polako zamjenjuje novi trend: ekstra duge traperice. Ovaj model polako, ali sigurno osvaja modni svijet, a dokazuje to i chic dnevni stajling glumice Katie Holmes koji je uključivao jednostavnu majicu s kapuljačom, crnu torbu nošenu preko ramena, mokasinke - i ekstra duge traperice koje zbog dugih nogavica djeluju vrlo casual.

Ovaj model traperica već se počeo pojavljivati u ponudi brojnih high street dućana te definitivno ima potencijal nametnuti se kao must-have modni predmet. Modeli koji će svoj veliki trenutak doživjeti 2022. obično su široki, imaju tipično ravne nogavice, visok struk i namjerno izgledaju 'preveliko' na nozi.

  • +7
Traperice dugih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Taj detalj ovaj jednostavan model traperica čini prepoznatljivim komadom, središtem outfita, koji nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju kreiranje stajlinga. Za ležerne kombinacije dobro ih je upariti s tenisicama i udobnim majicama, a za nešto dotjeraniji izgled tu su kombinacije s kardiganima i romantičnim bluzama.