novi trend

Elegantne sako haljine: Tako chic i laskave savršen su izbor i za one koji nikada ne nose haljine

23.12.2021 u 08:35

Bionic
Reading

Haljine i ženstveni krojevi jednostavno se ne uklapaju u vaš stil? Sako haljine vrlo lako bi vas mogle uvjeriti u suprotno. Naime, ovaj model novi je modni hit, savršen za one koji zapravo ne nose haljine

Ako ste do sada najčešće posezali za hlačama, a haljine u pravilu izbjegavali, novi trend koji će obilježiti mjesece pred nama lako bi vas mogao navesti da se odvažite na nešto posve novo. Sako haljine odličan su oblik svestranih haljina koje laskaju figuru i kreiraju zanosnu siluetu.

Postoji doista velik broj vrsta sako haljina: modeli od baršuna, kože ili oni klasični, zatim tu su oni sa svjetlucavima, upadljivim uzorcima ili suptilniji i oversized modeli, pripijeni ili sa sofisticiranim izrezima, a svim je jedno zajedničko: prikladni su za gotovo svaku priliku i vrlo je lako pronaći model koji se savršeno uklapa u pojedini garderobu i stil.

  • +11
Sako haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Na primjer sako za savršen, casual izgled sako haljina može se kombinirati s jednostavnim tajicama i tenisicama, oni koji vole malo više chic dnevne stajlinge mogu sako haljinu nositi uz robusne čizme i statement naušnice.

Sako haljina svestrane je odjevni komad i kada ju jednom unesete u garderobu, nećete se više htjeti rastati od nje. Dokazuje to i Hailey Biber koja je također pokleknula pred ovim trendom i prije nekoliko tjedana pokazala stajling nadahnut ovim modnim komadom.

U svakom slučaju, izbor je doista šarolik, od klasičnih modela u bež ili crnoj boji do onih sa zebra printom i izrezom na leđima namijenjenih onima sklonijima nešto hrabrijim modnim kombinacijama.