RIHANNA POMIČE GRANICE

Traperice ili trenirka? Ikona stila prošetala u hlačama kakve se rijetke dame usude nositi

14.08.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Modna ikona Rihanna posljednjih dana ima razloga za slavlje, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Nedavno je proglašena novom pripadnicom kluba milijardera, uspjela je rasprodati prvi stvoreni parfem pod okriljem vlastitog brenda Fenty Beauty, a posljednjih mjeseci puni medijske stupce vezom s glazbenim kolegom, reperom A$APOM Rockyjem

Uz sve navedeno, Rihanni tradicionalno polazi za rukom pomaknuti modne granice te nanovo potvrditi titulu jedne od najvećih ikoni stila današnjice.

Na ulicama New Yorka, gdje posljednjih mjeseci najviše boravi, ovoga puta osvanula je u izdanju koje bi se malo koja dama usudila nositi.

  • +5
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: DIGGZY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz marama model topića s otisnutom logom brenda Harley Davidson, šarenom bandanom na glavi i Diorovom vintage torbom maskirnoga uzorka, Rihanna je kombinirala jedinstven model hlača za koji je zaslužna modna kuća Balenciaga na čelu s gruzijskim dizajnerom, Demnom Gvasalijom.

Riječ je o modelu koji prvenstveno predstavlja crvenu trenirku, a koji je u ulozi podstave naglasio poderane traper nogavice. Po cijeni nešto manjoj od 12 tisuća kuna, spomenuti model koji bi se rijetki usudili nositi gotovo je rasprodan na stranicama modne kuće.

Njihovim nošenjem, kao i cjelokupnom kombinacijom zaokruženom zlatnim sandalama Toma Forda, Rihanna je još jednom dokazala s kolikom lakoćom nosi aktualan trend takozvanog Y2K odijevanja, odnosno stila inspiriranog modnim strujanjima s početka milenija.