HAILEE STEINFELD

Traper košulja i za svečane prigode? Zašto ne, imamo i sjajan primjer

31.05.2023 u 10:23

  • +6

Hailee Steinfeld

Izvor: Profimedia / Autor: JEN LOWERY / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Traper košulje, baš poput traperica, odavno su jedan od onih ključnih komada koji nas mogu spasiti u brojnim situacijama i nikad ne izlaze iz mode

Da je riječ o jednoj od bezvremenskih modnih investicija, dostojnih čak i svečanih prigoda, dokazala je glumica i pjevačica, 26-godišnja Hailee Steinfeld na premijeri animiranog filma 'Spider-Man: Across The Spider Verse', u kojem je posudila glas Gwen Stacy, odnosno Spider-Gwen.

Dvadesetogodišnja brineta odlučila se za neuobičajenu kombinaciju koja uključuje traper košulju, no svojim je stajlingom potvrdila da se radi o komadu koji može dobro funkcionirati i na crvenom tepihu.

  • +18
Suknje maksi duljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

S puno stila kombinirala je cool traper košulju od svijetlog denima sa zanimljivom crnom suknjom maksi duljine te s velikim rasporkom, otkrivši vitke noge.

Stajling je nadogradila remenom s velikom kopčom, stiletticama od brušene kože i zlatnim nakitom, a kosu je nosila oblikovanu u opuštene valove.

Dramatično našminkane oči i ruž prirodne nijanse istaknuli su ljepotu glumice i pjevačice koja se proslavila još kao djevojčica u nagrađivanom filmu braće Coen 'Čovjek zvan Hrabrost'.