SVI JE ŽELE

Ova elegantna inačica boba ponovno je na vrhu popularnosti

31.05.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Hoće li ženstveni ravni bob postati sinonim za 2020-e, kao što su recimo voluminozne kovrče bile za 80-e ili pixie za 90-e?

Baš kad smo mislili da će ova klasična frizura izgubiti na popularnosti, velik broj zvijezda s A-liste prošetao se crvenim tepihom s novim lookom koji je uključivao, naravno, njegovo veličanstvo ravni bob.

U posljednjih nekoliko godina vladavina boba jednostavno ne jenjava, pa smo nakon francuskog, talijanskog, grungy, stepenastog ili asimetričnog vidjeli brojne njegove inačice neobičnih naziva.

  • +3
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedno je sigurno – bob je tu kako bi ostao, a najnovija varijanta je elegantni, ravno ošišani, tzv. blunt bob.

Slavne ljepotice u posljednje vrijeme redom su se odvažile na promjenu imidža, pa smo vidjeli Scarlett Johansson s cool ravnim bobom na crvenom tepihu u Cannesu, gdje je promovirala film 'Asteroid City', a zatim smo s ravnim bobom uočili i osebujnu it djevojku Caru Delevingne, glumicu Emmu Stone i manekensku senzaciju Hailey Bieber.

  • +3
Scarlett Johansson Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Plavokosa Scarlett bila je u Cannesu mamac za poglede s frizurom za koju je dobila samo komplimente. Ravno ošišani bob laskave duljine začas se, ovisno o tome kako ga stilizirate, može pretvoriti u idealan stil ili za premijeru ili za ležerne trenutke na plaži.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S varijantom boba vidjeli smo i lijepu Hailey Bieber kada je pokorila London s novom frizurom duljine do brade prilikom promotivnih aktivnosti oko lansiranja svog kozmetičkog brenda u Ujedinjenom Kraljevstvu.

I modna buntovnica Cara Delevingne postala je članica 'tima bob' skrativši svoju dugu kosu. Model i glumica odučila se za ravno rezani bob s neravno ošišanim šiškama, istaknuvši tako u prvi plan oči i prepoznatljive obrve.

Ni Emma Stone, na glasu kao jedna od najbolje odjevenih glumica svoje generacije, nije odoljela promjeni imidža.

'Zavjesa' šiške i ravno odrezani bob činili su savršen sklad s crvenkastosmeđom kosom te su se odlično uklopili u njezin profinjeni stil.