NE VOLI IH

Trace Cyrus: Jonas Brothers nisu iskreni

15.08.2009 u 11:36

Bionic
Reading

Trace Cyrus, polubrat teen princeze Miley Cyrus i frontmen electropop grupe Metro Station, u nedavnom je intervjuu Jonas Brotherse optužio za neiskrenost

Istetovirani i ispirsani glazbenik rekao je da je slika koju su o sebi stvorila slavna braća lažna.

Jonas Brothers ne mogu živjeti slobodno svoj život. Stvorili su taj imidž koji je potpuno neiskren. Mogao sam i ja krenuti bez problema njihovim putem, no nisam takva osoba. Ne trudim se svima ugoditi i promijeniti se kako bi me ljudi više voljeli. Jonasi su lažni', kaže Trace te inzistira na tome da su njegov imidž i glazba njegovog benda iskreni.

U istom intervjuu za magazin Details Cyrus je, upitan tko bi od Jonasa bio najopasniji protivnik u tučnjavi, odgovorio da 'nijedan od njih ne bi bio velik problem'.

'Nikad ne bih mogao dignuti ruku na malog Nicka, čini se kao sasvim OK momak, no ne garantiram za drugu dvojicu. Neka mi se maknu s puta', kaže Trace.

Bratski glazbeni trojac još nije komentirao Cyrusov intervju.

Trace Cyrus (20) se našao u središtu medijske pozornosti zbog kratkotrajne veze s Disneyjevom zvjezdicom Demi Lovato (16), koja je, ironično, bliska poslovna suradnica Jonas Brothersa. Par je prekinuo nakon nekoliko mjeseci, a Trace kaže da su osnovni razlozi bili razlika u godinama i česta razdvojenost zbog posla.