IDEALNA ZIMSKA ODJEĆA

Toplo a seksi - tko ne bi ovo nosio?

24.11.2014 u 09:01

Bionic
Reading

Najpoznatiji dizajneri na svijetu jasno su dali do znanja da se krzno još jednom vratilo u modu, a tko bi im se protivio kada je tako toplo i seksi

Mnoge svjetske ljepotice, glumice i modeli ne mogu odoljeti toplim krznenim bundicama ili dodacima koji su kao stvoreni za glamurozna događanja, ali i za dnevne varijante.

Uz tek poneku iznimku, većina holivudskih diva prihvatila je trend umjetnog krzna. Zašto i ne bi kada je ekološki prihvatljivije, a zaista je teško procijeniti radi li se o pravom krznu ili ne s obzirom na naprednu tehnologiju izrade.

Bez obzira na to jeste li za elegantan, otkačen ili casual stil, bunda, krzneni prsluk, pa čak i topla šubara lako se mogu uklopiti u svaki svakodnevni stajling.

Srećom pa i u lancima ulične mode možete pronaći dobar krzneni komad koji će vam odgovarati. Osim što su cijene pristupačne, ne morate se brinuti da je zbog vas stradala koja životinjica jer su od umjetnog krzna, a vama će biti toplo u hladnim zimskim mjesecima i još ćete biti totalno trendi.

Ne znate li kako kombinirati krznene komade s krpicama iz vašeg ormara, pogledajte fotogaleriju pa potražite inspiraciju, ali za početak sigurno nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za traperice, čizme i kratku šik bundicu.