TRES CHIC

Topiće koji otkrivaju ramena popularizirala je slavna Francuskinja, a ni danas nisu ništa manje privlačni

19.08.2020 u 06:25

Bionic
Reading

Bardot topići, odnosno topovi koji otkrivaju ramena, veliki su ovosezonski hit, a iako ih je još u 50-ima isfurala legendarna glumica, senzualna zavodnica Brigitte Bardot, nisu nimalo izgubili na svojem šarmu

Riječ je o neprolaznom modnom trendu koji laska svim pripadnicama ljepšeg spola jer naglašava ramena, dio tijela koji, kako kaže proslavljena američka dizajnerica Donna Karan, nikad ne stari.

'Zašto ne biste pokazale ramena? To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno pokažite', rekla je svojedobno Karan, a njezinog se modnog pravila zaljubljenice u modu i dandanas pridržavaju.

Upravo je francuska zavodnica Brigitte Bardot bila zaslužna za popularizaciju ovog tipa izreza, kasnije i nazvanog po njoj, koji ističe ramena, za razliku od njezinih kolegica koje su naglašavale dekolte.

Lijepa Francuskinja vješto se poigravala seksepilom mameći poglede u topićima golih ramena koje je s puno stila kombinirala s trapericama, vrućim hlačicama, uskim hlačama kraćih nogavica...

Topovi i bluze golih ramena nisu bili nikad više in pa ukoliko vam se sviđa francuski chic, vjerujemo da ćete rado nositi komade koji naglašavaju ovaj dio tijela.

Kombinirajte ih s kuloticama, palazzo hlačama, midaxi suknjama ili vrućim hlačicama od trapera za cool ljetne stajlinge, stoga ako ne oklijevajte ako na sniženjima naletite na Bardot top koji vam se baš svidio jer ovaj trend neće samo tako nestati s modne scene.

  • +25
Bluze na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije