MODNI ULOVI

Prilika da ugrabite dizajnerske cipele: Pronašli smo sandale koje su na aktualnim sniženjima dodatno snižene do 30 posto

17.07.2020 u 15:33

Bionic
Reading

Umjesto da troše novce na trendi modele koji će već iduće sezone otići u zaborav, žene su nerijetko spremne izdvojiti više novca na kvalitetne dizajnerske sandale koje će im potrajati dugi niz godina. Na sreću, postoje ljetna sniženja koja su prava prilika da naše snove pretvorimo u stvarnost - počastimo se novim dizajnerskim mezimicama i ne oštetimo znatno kućni budžet. U potrazi za super šoping prilikama, naletili smo na dodatne popuste koje smo željeli podijeliti s vama

Postoji neka neraskidiva veza između žena i cipela. Mnoge su žene jedva dočekale ljetne mjesece da iz čizmi uskoče u sandale i spremne su investirati u neke nove modele kojima će upotpuniti svoju kolekciju. Naš savjet njima je da ove sezone investirate u kvalitetne dizajnerske sandale koje će vam sigurno potrajati dugi niz godina.

Aktualna ljetna sniženja prava su prilika za to. Sniženja su idealna prilika da si priuštimo dizajnerske komade o kojima maštamo duže vrijeme, a sigurni smo da vam ne moramo dva puta reći da razmislite o investiranju u novi par dizajnerskih sandala.

U moru super popusta koje nude online trgovine naišli smo na 'sad ili nikad' priliku, a riječ je o dodatnih 20 i 30 posto koje Mytheresa nudi na već sniženu ponudu. Odmah smo se bacili u potragu za sandalama koje vrijedi ugrabiti te smo za vas izdvojili 36 modela koja su nam zapela za oko.

  • +31
Dizajnerske sandale na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije