opustite se i uživajte

Gdje odvesti klince za Novu godinu? Ova destinacija u Hrvatskoj nudi apsolutno sve

28.11.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Novogodišnja noć vrijeme je da se opustite i pobjegnete od svakodnevice. No ako ste roditelji, to može biti znatno teže. Ako je ove godine zakazao baka-servis, prijatelji vas nisu dodali na listu uzvanika za tulum i prekasno ste se sjetili potražiti uslugu čuvanja djece, ovi savjeti će vam dobro doći, a možda i otkriti kako provesti najbolju Novu godinu - s djecom, naravno

Vrijeme blagdana u kombinaciji s djecom može biti poprilično izazovno. Pomirenje želja i mogućnosti ponekad se može činiti nemogućim, a nakon što prođe gužva Božića s kupovinom poklona u zadnji tren, njihovim umatanjem debelo poslije ponoći te obiteljskih ručkova i okupljanja, dolazi i Nova godina. Scenarij da je svima dosadno, žele se svađati i prepirati, uz osjećaj da su 'zapeli' jedni s drugima - vjerojatno želite izbjeći. Kako preživjeti do ponoći bez suza? Vrijeme je za dobar plan i pripremu zahvaljujući kojima će novogodišnja noć, ali i zimski praznici, baš svakome ostati u lijepom sjećanju. Toliko da ćete svi odbrojavati do iduće Nove godine.

Razmišljajte strateški i pripremite zabavu za pamćenje

Pola dobre zabave krije se u dobroj pripremi. Vrijeme je za strateško planiranje. Promijenite lozinku za Wi-Fi, a zatim objasnite članovima obitelji da zajedno moraju riješiti niz zagonetki i 'otključati' novu. Pripremite pregršt crtanih ili obiteljskih filmova, ispecite kokice i ušuškajte se pod dekicom. Odlična ideja je i sačuvati pokoji neotvoreni poklon od Božića – to će sigurno biti jedan od vrhunaca večeri.

Društvene igre su zabava za čitavu obitelj

Organizirajte obiteljsko natjecanje u društvenim igrama, onima koje stoje u kutu i za koje nikada nemate vremena. Uzbuđenje će sigurno biti na vrhuncu. Otkrijte tko je najbolji u igri pogađanja, tko nabolje crta, a koga je nemoguće pobijediti u Čovječe, ne ljuti se.

Izađite u šetnju

Fizički umor neophodan je za skladnu obiteljsku večer. Iskoristite slobodno vrijeme, dobro se obucite i krenite u istraživanje. Svjež i hladan zrak bit će okrepljujući, a najmlađi će sigurno potrošiti višak energije.

Putujte kroz vrijeme

Najmlađi članovi obitelji silno žele sudjelovati u slavlju, ali dočekati ponoć za njih je popriličan izazov. Što kažete na proslavu Nove godine kad ona stigne u ranijoj vremenskoj zoni? Možete imati sve ukrase i doživljaj (odbrojavanje, balone, mjehuriće) bez ikakvih suza. Odaberite vremensku zonu koja vam odgovara, od Sydneyja i Tokija pa do Moskve, te krenite s odbrojavanjem.

Ili jednostavno – otputujte i iskusite prave blagodati zimskog obiteljskog odmora

Ako se doista želite opustiti i čitavoj obitelji priuštiti savršen zimski odmor, jednostavno se otisnite u avanturu i otputujte. Želite li biti sigurni da će sve proći glatko i da će baš svaki član obitelji uživati, pažljivo birajte destinaciju. Ove godine mjesto idealnog obiteljskog odmora krije se u Zadru, uz savršen omjer boravka na otvorenom, zabave, uzbuđenja, sadržaja i opuštanja. Pobjegnite od uobičajene hladnoće zimskog odmora te uživajte u blagoj klimi i adventskom doživljaju u mirnom okruženju.

Otkrijte šarm Zadra uz adventske kućice, klizališta i živahne koncerte. Od 24. studenog do 6. siječnja Zadar vas dočekuje s bogatim programom, uz popuste i nastupe renomiranih izvođača poput Jole, Tonija Cetinskog te Tomislava Bralića i klape Intrade. A Premium Camping Zadar smješta vas usred živahne energije grada u vrijeme adventa, kada se zrakom šire miris blagdanskih poslastica i pozitivna blagdanska energija. Falkensteiner Premium Camping Zadar zauzima središnje mjesto kao savršen odabir smještaja za obitelji željne odmora po mjeri svakog člana. Smješten u srcu ovog šarmantnog grada, Premium Camping Zadar spaja čaroliju zimske sezone sa sadržajima prikladnim za obitelj, stvarajući okruženje za idiličan odmor. Iskusite savršen omjer boravka na svježem zraku, aktivnosti na zatvorenom te opuštanja u spa zoni.

Uz to, adventski događaji postaju produžetak obiteljskog odmora, ukrašavajući svaki trenutak božićnom čarolijom. Upustite se i u avanturu te otkrijte bogatstva zadarske kulturne baštine, istražite povijesna mjesta, sudjelujte u lokalnim adventskim tradicijama i stvorite edukativna iskustva za svoju djecu.

Smještaj po mjeri obitelji

Privlačnost boravka na morskom zraku i uživanja u pogledu na plavetnilo posebno su osjetilno iskustvo, a buđenje uz prekrasan pogled i u zadivljujućem krajoliku obogatit će ga i stvoriti vrijedne trenutke. Falkensteiner svojim smještajnim opcijama omogućuje još više toga, jer Premium Camping Zadar, iako smješten u gradu, istovremeno predstavlja jedinstven bijeg u prirodu, u kojoj blagodati morskog zraka redefiniraju samu bit odmora s djecom.

Premium Camping Zadar ističe se kao savršen obiteljski smještaj čak i za one koji ne kampiraju. Naime mobilne kućice raznih veličina mogu primiti do sedam osoba, tako da čak i velike obitelji mogu provesti odmor na okupu, a prilagođeni sadržaji osiguravaju da imaju sve što im je potrebno za ugodan boravak. Tako su zahvaljujući politici 'welcome dog' na obiteljski odmor pozvani i kućni ljubimci. Smještaj u odabranoj mobilnoj kućici dolazi s poklonom dobrodošlice, neograničenim korištenjem spa centra, besplatnim biciklima i besplatnim boravkom kućnog ljubimca.

Otkačeni doček Nove godine u podne: Alisa u Zemlji čudesa

Naravno zimski odmor ne može proći bez nezaboravnog dočeka Nove godine, onom u kojem uživa baš čitava obitelj. Pobjegnite od stvarnosti i dočekajte Novu godinu s daškom fantazije u čudesnom svijetu Alise u Zemlji čudesa. Kako bi je čak i oni najmanji uspjeli proslaviti, Premium Camping Zadar pripremio je veselo slavlje u podne, kada će se u novu godinu ući uz živu glazbu i domaće kuhano vino. Pridružite se čarobnom ambijentu i kušajte tradicionalne dalmatinske delicije, uključujući poseban izbor jela inspiriran Alisom u Zemlji čudesa. Za najmlađe goste fešta uključuje obilje zabave, plesa, balona, očaravajuće priče, ugodnu logorsku vatru i brojna iznenađenja koja osmišljava animacijski tim.

Otisnite se na zimsku avanturu u Zadru, a neka Premium Camping bude vaše utočište udobnosti i radosti. Blaga zima, gastronomske delicije, prirodne ljepote i blagdanski duh Zadra, uz boravak u Premium Campingu Zadar, mjestu u kojem se obiteljski sadržaji susreću s čarima sezone, recept su za savršen zimski odmor i doček Nove godine prepun dječjeg smijeha i veselja, ali i sretnih i opuštenih roditelja.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Falkensteiner Hrvatska.