ODLIKA NESRETNIH PAROVA

Top pet fatalnih grešaka u seksu

24.01.2011 u 12:51

Bionic
Reading

Greške prije ili za vrijeme seksa događaju se u gotovo svakoj vezi, Neke greške nisu strašne, te će najvjerojatnije nasmijati vas i vašeg partnera. Međutim, postoje i one greške koje mogu narušiti ne samo seks, već i cijelu vezu

Čekanje da dođete u 'pravo raspoloženje' za seks jedna je od najčešćih i, kako kažu znanstvenici, jedna od najgorih grešaka. Iako se ponekad nakon radnog dana i kućanskih obaveza teško opustiti i jednostavno uživati u seksu, znanstvenici preporučuju da s partnerom dogovorite termin za seks i njega se pridržavate, bez isprika i čekanja raspoloženja, piše yourtango.com

Uvijek ista rutina pravi je tihi ubojica strasti. Umjesto da budete u uvijek istom dosadnom položaju, isprobajte nove poze, potražite neistražene erogene zone i uživajte.

Čitanjem raznih knjiga i savjeta koji vam daju ideje kako nezaboravno zadovoljiti partnera nisu samo za štrebere, već su korisni svima. Nemojte misliti da znate baš sve o seksu, već se bacite na istraživanje kako izluditi partnera i iznenadite ga.

Redovito preskakanje predigre i maženja može imati kobne posljedice, stoga se bacite na igru, baš kao na samome početku veze.

Izbjegavanje seksa kako biste 'kaznili' partnera nakon svađe baš se i ne preporučuje. Naime, vaš partner ne samo da tako neće shvatiti što vam smeta, već ćete tako kazniti sami sebe i uskratiti si užitak.