AVA KARABATIĆ

'Tko to nije ljubomoran kad ima ovakvu žensku kraj sebe'

26.09.2011 u 10:13

Bionic
Reading

Ava Karabatić hrabro ide u nove pobjede, kako one privatne, tako i one poslovne, a sve je objasnila na svoj osebujan način

Novo gostovanje Ave Karabatić u Red carpetu donijelo je neke nezaboravne bisere. To da je Ava solo objasnila je s latinskom uzrečicom da je kocka bačena, Špiro je otišao jednim putem, a ona drugim, no već sad ima novu simpatiju. 'Nije se ništa dogodilo, svatko je otišao na svoju stranu. Sudbini ne možeš uteć'', rekla je AvaRed carpetu

'Muški su takvi. Tko to nije ljubomoran kad ima ovakvu žensku kraj sebe?' rekla je Ava komentirajući Špirinu ljubomoru te je rekla da je njezina nova ljubav platonska. 'U fazi realizacije je, još uvijek je sve platonski. On je Hrvat, jednostavan i jako pametan. Nespojivi smo na prvu, ali znaš kako to već ide kod kromosona X i Y', rekla je Ava kojoj je izletjelo da je njezin izabranik Dalmatinac.

Ava se pomirila sa svojim menadžerom Senadom Hasićem, kojem daje drugu priliku. 'Znaš da se u efektu svašta kaže', kazala je Ava, misleći vjerojatno na to da se u afektu svašta kaže. Novost je i da Ava piše knjigu.

'Ja to radim po starinski, sa svijećama, kao što su radili onih kojih više nema. Da je Tin Ujević živ, već bi bio moj. Bog mi nije dao da se sretnemo. Možda u drugom svijetu', rekla je Ava koja je zaključila da je njezin život velika zeka peka.